Arvopaperiasiantuntija, Sijoitustietojen hallinto
Keskinäinen eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Tule kanssamme rakentamaan parempaa työelämää

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Keräämme ja sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti. Rakennamme parempaa työelämää ja edistämme työkykyä. Näin tuemme koko Suomen menestystä.

Ilmarislaisuus avaa sinulle mahtavan näköalapaikan mielenkiintoiseen työeläkealaan ja suomalaiseen yrityselämään, monipuolisen tehtäväkentän, mahdollisuuksia haastaa itseäsi ja yhteistyötä parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Hyvä työelämä on meille tärkeää ja panostamme siihen vahvasti. Satsaamme laadukkaaseen johtamiseen, kehitämme tekemisen tapojamme aktiivisesti ja toimimme ketterästi. Haluamme menestyä yhdessä.

Kiinnostuitko ilmarislaisuudesta? Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat

 

Haussa nyt kesätyöntekijä kesälle 2021;

Arvopaperiasiantuntija, Sijoitustietojen hallinto

Tule ja kasva sijoitustoiminnan hallinnon ammattilaiseksi yhdelle Suomen suurimmista sijoittajista!

Ilmarisen sijoitustoiminta on maailmanlaajuista. Hallinnoimme 50 miljardin arvoista arvopaperisalkkua ja työskentelemme erittäin kattavasti eri sijoitusinstrumenttiluokkien parissa. Sijoitusorganisaatiomme koostuu lukuisista alan ammattilaisista, joiden kanssa pääset tekemään töitä ja oppimaan. Jos viihdyt jatkuvasti kehittyvässä ja nopeatempoisessa sijoitusmaailmassa, tämä on taatusti yksi parhaista ja laaja-alaisimmista paikoista, jonka voit alalta löytää.

Arvopaperiasiantuntijana tulet jäseneksi kauppa- ja instrumenttitietojen hallinnosta vastaavaan tiimiin. Tiimimme huolehtii Ilmarisen tekemien transaktioiden ja sijoitusten perustietojen kirjaamisesta ja perustamisesta järjestelmiin sekä muiden sijoituksiin välillisesti liittyvien tietojen hallinnoinnista. Arvopaperiasiantuntijana toimit organisaatiossamme tiiviissä yhteistyössä salkunhoitajien, Kauppojen selvitysryhmän ja Sijoitusjärjestelmät -osaston kanssa.  

 

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat

Ilmarisen sijoitustoiminnan Sijoitustietojen hallinnossa suoritettavat middle office -tehtävät;

pääasiassa transaktioiden ja positioiden ylläpito salkkujärjestelmissä sekä sijoitusinstrumenttien perustietojen ja välillisten sijoitusten tietojen ylläpito (data management) sisäistä ja ulkoista raportointia varten.

Tehtävä vaatii huolellista ja tarkkaa työotetta sekä sijoitusinstrumenttien, myös johdannaistuotteiden perusteiden tuntemista.

Odotamme sinulta

  • Perusymmärrystä rahoitusmarkkinoista ja sijoitusinstrumenteista
  • Nopeaa omaksumiskykyä ja halua kehittyä työn mukana
  • Huolellista ja tarkkaa työotetta
  • Intensiivisen tiimityön arvostusta: Yksilösuoritusten sijaan meillä tehdään yhdessä
  • Motivaatiota työskennellä myös päivittäisten rutiinitehtävien parissa
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa, joka antaa hyvän teoreettisen ymmärryksen ja kokonaiskuvan rahoitus- ja sijoituskentästä
  • Sujuvaa englannin kielen taitoa

Lisäksi tehtävässä menestymistä tukee

  • Aiempi työkokemus arvopaperisijoittamisen tehtävistä, erityisesti arvopapereihin liittyvän datan hallinnasta

 

Meille kannattaa tulla

Tarjoamme sinulle paikan viihtyisässä työympäristössä ja innostavassa organisaatiossa, jossa panostetaan hyvään työelämän laatuun. Modernit toimitilamme sijaitsevat Ruoholahdessa ja mahdollistavat nykyaikaiset ja joustavat tavat työskennellä. Työssäsi saat haastaa itseäsi ja tukenasi on vahvojen asiantuntijoiden verkosto.

Hyvä työelämä on meille tärkeää – tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Teemme merkityksellistä työtä ja haluamme olla vetovoimaisin työelämän kumppani – vastuullisesti sinua varten.

Hae nyt

Vetovoimaisin työelämän kumppani – vastuullisesti sinua varten.

Täytämme tehtävän yhdessä Manpowerin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi ) ja Recruitment Consultant Laura Parviainen (laura.parviainen@manpowergroup.fi).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, viimeistään 02.12.2020, Manpowerin sivustolla olevan Hae tehtävää -painikkeen kautta. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin prosessin etenemisestä. Tehtävää pääset hakemaan osoitteessa manpower.fi. https://www.manpower.fi/tyo/arvopaperiasiantuntija-sijoitustietojen-hallinto-kesatyo-2021

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus ja turvallisuusselvitys).

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot