(Poistunut julkaisusta)

ARVOPAPERIASIANTUNTIJA, Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019
Ilmarisen tehtävänä on varmistaa, että asiakkaamme saavat työstään ansaitsemansa eläkkeen. Edistämme parempaa työelämää ja näin autamme asiakkaitamme menestymään. Kaikkiaan vastaamme lähes 1,2 miljoonan ihmisen eläketurvasta. Eläkevastuiden katteena on yli 47 miljardin euron sijoitusvarallisuus. Henkilöstömme on syystä työstään ylpeä ja arvostaa kannustavaa johtamista. Tule tekemään kanssamme työelämästä parempaa.
Ilmarinen on yksi Suomen suurimmista sijoittajista.
 
Etsimme nyt ARVOPAPERIASIANTUNTIJAA tiimiimme, joka vastaa sijoitustoiminnan kauppojen selvityksestä ja likviditeetin hallinnasta.
 
Tehtäviisi kuuluvat arvopaperi- ja johdannaiskauppojen selvittäminen, rahastojen ja listaamattomien sijoitusten hallinnointi sekä likviditeetinhallinnan tehtävät. Olet aktiivisesti yhteydessä muihin sijoitushallinnon asiantuntijoihin, salkunhoitajiin sekä talon ulkopuolisiin kumppaneihin, kuten säilytysyhteisöihin ja pankkeihin. Pääset halutessasi osallistumaan toiminnan kehittämiseen ja olet tarvittaessa mukana erilaisissa projekteissa ja kehityshankkeissa. 
 
Työtehtävät täsmennetään valittavan henkilön osaamisvahvuuksien perusteella. 
 
Tätä odotamme sinulta
 
- Työkokemusta arvopaperisijoittamisen hallinnollisista prosesseista eri sijoitusinstrumenttien osalta ja kykyä soveltaa kokemusta käytännössä
- Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa 
- Tehtävään sopivaa kaupallista koulutusta, esim. tradenomin tutkinto
- Erinomaisia tietoteknisiä valmiuksia
- Motivaatiota ja tarkkuutta työskennellä myös päivittäisten rutiinitehtävien parissa
- Nopeaa omaksumiskykyä ja halua kehittyä työn mukana: meillä työohjeita ei kannata viilata liian pitkään, sillä usein ne vanhenevat viimeistään seuraavana päivänä
 
Työnantajana tarjoamme paikan viihtyisässä työympäristössä, innostavassa organisaatiossa ja loistotiimissä, jossa panostetaan hyvään työelämän laatuun. Modernit toimitilamme sijaitsevat Ruoholahdessa ja mahdollistavat nykyaikaiset ja joustavat tavat työskennellä. 
 
Tätä meillä on tarjolla
 
Ilmarisen sijoitustoiminta on maailmanlaajuista. Työskentelemme erittäin kattavasti eri instrumenttiluokkien parissa. Sijoitusorganisaatiomme koostuu lukuisista alan ammattilaisista, joiden kanssa pääset tekemään töitä ja oppimaan. Jos viihdyt jatkuvasti kehittyvässä ja nopeatempoisessa sijoitusmaailmassa, tämä on taatusti yksi parhaista ja laaja-alaisimmista paikoista, jonka voit alalta löytää. 
 
Annamme mielellämme lisätietoja! 
 
Olemme parhaiten tavoitettavissa seuraavasti:
- Tiimipäällikkö Tiina Pykäläinen, Ilmarinen (p. +358 50 3512 210), 
pe 14.6. klo 13-14 ja to 20.6. klo 10-11
- Senior Consultant Heli Villa, Experis, (p. +358 50 5703 680), 
ma 17.6. klo 9-10 ja ti 18.6. klo 15-16 
 
Hae tehtävää mahdollisimman pian (viimeistään 25.6.2019) sivujen www.experis.fi kautta, painamalla ohessa olevaa Hae-painiketta.
 
Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.