Arvonlisäveroasiantuntijoita Helsinkiin
PwC Suomi

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2021

Etsimme kokeneeseen arvonlisäverotuksen tiimiimme sekä uransa alussa olevia että kokeneita asiantuntijoita. Sovit joukkoomme hyvin, jos sinulla on palo jatkuvasti kehittää osaamistasi ja haluat omalta osaltasi tukea rentoa yrityskulttuuriamme ja hyvää ilmapiiriämme.

Mitä työhömme kuuluu?

Toimimme asiakkaidemme neuvonantajina muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Autamme asiakkaita käytännönläheisesti eri toimialojen päivittäisissä arvonlisäverokysymyksissä. Olemme asiakkaan tukena myös yrityskaupoissa, strukturoinneissa sekä järjestelmämuutoksissa. Neuvomme verotarkastuksiin liittyvissä kysymyksissä ja toimimme asiamiehenä muutoksenhakuprosesseissa eri oikeusasteissa.

Asiakkaamme ovat niin kotimaisia kuin kansainvälisiä yhtiöitä startupeista pörssiyhtiöihin. Toimintamme on asiakaslähtöistä, suoraselkäistä ja luotettavaa.

Mitä tarjoamme?

Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa. Panostamme työntekijöidemme koulutukseen ja hyvinvointiin; meillä on kattavat edut esimerkiksi liikuntaan, kulttuuriin ja terveydenhuoltoon. Meillä saat taatusti eteesi monipuolisia työtehtäviä ja tukenasi on joukko alan huippuammattilaisia. Maailmanlaajuinen PwC-ketju tarjoaa uramahdollisuuksia sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen.

Mitä odotamme sinulta?

  • OTK-/OTM-, KTM- tai vastaavaa tutkintoa

  • Käytännön kokemusta arvonlisäveroasiantuntijan tehtävistä Verohallinnosta, teollisuudesta, tilintarkastus- tai asianajotoimistosta tai muusta asiantuntijaorganisaatiosta.

  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin ja suomen kielen taitoa.

Arvostamme vastuuntuntoista otetta työskentelyyn sekä kykyä hallita useita projekteja samanaikaisesti. Olet suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka haluaa haastaa ajatteluaan. Sytyt yhdessä tekemisestä ja odotukset ylittävän asiakaskokemuksen tuottamisesta.

Liity osaksi huippuosaavaa joukkoamme!

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman ripeästi, mutta viimeistään 3.10.2021.

Lisätietoja tehtävistä antaa Director Kaisa Lamppu 040 528 3352 tai kaisa.lamppu@pwc.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1493144
  • Tehtäväalue: Konsultointi, Laki
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Anni Sokka (anni.sokka (a) pwc.com)
  • Sijainti: Helsinki