(Poistunut julkaisusta)

Arvonlisäveroasiantuntijoita Helsinkiin
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Etsimme kokeneeseen tiimiimme arvonlisäveroasiantuntijoita. Haemme uusia kollegoita Associate, Senior Associate ja Manager -rooleihin. Meillä viihtyvät asiantuntijat, joilla on palo jatkuvaan kehittymiseen ja jotka omalta osaltaan tukevat rentoa yrityskulttuuriamme ja hyvää ilmapiiriämme.

Toimimme asiakkaidemme neuvonantajina muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Autamme asiakkaita käytännönläheisesti eri toimialojen päivittäisissä arvonlisäverokysymyksissä. Olemme asiakkaan tukena myös yrityskaupoissa, strukturoinneissa sekä järjestelmämuutoksissa. Neuvomme verotarkastuksiin liittyvissä kysymyksissä ja toimimme asiamiehenä muutoksenhakuprosesseissa eri oikeusasteissa. Asiakkaamme ovat niin kotimaisia kuin kansainvälisiä yhtiöitä start up -yhtiöistä pörssiyhtiöihin. Toimintamme on asiakaslähtöistä, suoraselkäistä ja luotettavaa.

Mitä odotamme sinulta?

  • OTK-/OTM-, KTM- tai vastaavaa tutkintoa.
  • Käytännön kokemusta arvonlisäveroasiantuntijan tehtävistä Verohallinnosta, teollisuudesta, tilintarkastus- tai asianajotoimistosta tai muusta asiantuntijaorganisaatiosta.
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin sekä suomen kielen taitoa.

Lisäksi sinulla on aito kiinnostus liike-elämää ja sen kehitystä kohtaan ja haluat jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Arvostamme vastuuntuntoista otetta työskentelyyn sekä kykyä hallita useita projekteja samanaikaisesti. Odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa.

Mitä tarjoamme?

Panostamme työntekijöihimme ja arvostamme yksilöitä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa ja kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossamme. Maailmanlaajuinen PwC-ketju tarjoaa uramahdollisuuksia, tilaisuuksia ulkomaan komennuksiin sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Lisäksi tarjoamme ison talon kattavat edut esimerkiksi liikuntaan, kulttuuriin ja terveydenhuoltoon liittyen.

Haluatko olla yksi meistä?

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 1.9.2019.

Lisätietoja tehtävistä antaa Partner Maarit Pokkinen 050 337 7805 tai maarit.pokkinen@pwc.com sekä Senior Manager Kaisa Lamppu 040 528 3352 tai kaisa.lamppu@pwc.com