(Poistunut julkaisusta)

Arvonlisäveroasiantuntija
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Etsimme arvonlisäveroasiantuntijaa Tampereen toimistollemme vakituiseen tehtävään. Meillä viihtyvät asiantuntijat, joilla on palo jatkuvaan kehittymiseen ja jotka omalta osaltaan tukevat rentoa yrityskulttuuriamme ja hyvää ilmapiiriämme. Arvonlisäveroasiantuntijana työskentelisit osana Tampereen toimistomme seitsemän henkilön nuorekasta ja dynaamista verotiimiä.

Toimimme asiakkaidemme neuvonantajina muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Autamme asiakkaita käytännönläheisesti eri toimialojen päivittäisissä arvonlisäverokysymyksissä. Olemme asiakkaan tukena myös yrityskaupoissa, strukturoinneissa sekä järjestelmämuutoksissa. Neuvomme verotarkastuksiin liittyvissä kysymyksissä ja toimimme asiamiehenä muutoksenhakuprosesseissa eri oikeusasteissa. Asiakkaamme ovat niin kotimaisia kuin kansainvälisiä yhtiöitä start up -yhtiöistä pörssiyhtiöihin. Toimintamme on asiakaslähtöistä, suoraselkäistä ja luotettavaa.

Mitä toivomme sinulta?

  • OTK-/OTM-, KTM- tai vastaavaa tutkintoa.
  • Vähintään 2 vuoden käytännön kokemusta arvonlisäverotukseen liittyvien tehtävien parista joko Verohallinnosta tai muusta asiantuntijaorganisaatiosta.
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Lisäksi sinulla on aito kiinnostus erilaisia yrityksiä ja yritystoiminnan kehittämistä kohtaan ja koet oman ammatillisen kehittymisen motivoivana. Arvostamme aktiivista, ammattitaitoista ja vastuuntuntoista otetta työskentelyyn sekä kykyä hallita useita projekteja samanaikaisesti. Olet myös järjestelmällinen ja annat oman panoksesi hyvään työilmapiirin. Reipas ja innostunut asenne työntekoon näkyy kaikessa toiminnassasi.

Mitä tarjoamme?

Panostamme työntekijöihimme ja arvostamme yksilöitä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa ja kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossamme. Maailmanlaajuinen PwC-ketju tarjoaa uramahdollisuuksia, tilaisuuksia ulkomaan komennuksiin sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Lisäksi tarjoamme ison talon kattavat edut esimerkiksi liikuntaan, kulttuuriin ja terveydenhuoltoon liittyen.

Haluatko olla yksi meistä?

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 19.8.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa Sanna Svensberg, p. 040 745 2392, sanna.svensberg@pwc.com sekä Anne Launis, p. 040 755 7798, anne.launis@pwc.com.

Katso videolta, millaista on työskennellä PwC:llä!