(Poistunut julkaisusta)

Arvonlisäveroasiantuntija Ouluun tai Kuopioon
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Etsimme tiimiimme kokenutta arvonlisäveroasiantuntijaa joko Ouluun tai Kuopioon. 

Meillä viihtyvät asiantuntijat, joilla on palo jatkuvaan kehittymiseen ja jotka omalta osaltaan tukevat rentoa yrityskulttuuriamme ja hyvää ilmapiiriämme.

Toimimme asiakkaidemme neuvonantajina muuttuvassa liiketoimintaympäristössä. Autamme asiakkaita käytännönläheisesti eri toimialojen päivittäisissä arvonlisäverokysymyksissä. Olemme asiakkaan tukena myös esim. yrityskaupoissa, strukturoinneissa sekä järjestelmämuutoksissa. Neuvomme verotarkastuksiin liittyvissä kysymyksissä ja toimimme asiamiehenä muutoksenhakuprosesseissa eri oikeusasteissa. Asiakaskuntamme on laaja: siihen kuuluu mm. perheyrityksiä, kansainvälistyviä kasvuyrityksiä, pörssiyhtiöitä ja yleishyödyllisiä toimijoita. Toimintamme on asiakaslähtöistä, suoraselkäistä ja luotettavaa.

Mitä odotamme sinulta?

  • OTK-/OTM-, KTM- tai vastaavaa tutkintoa.
  • Vähintään n. viiden vuoden käytännön kokemusta arvonlisäveroasiantuntijan tehtävistä Verohallinnosta, teollisuudesta, tilintarkastus- tai asianajotoimistosta tai muusta asiantuntijaorganisaatiosta.
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin sekä suomen kielen taitoa.

Lisäksi sinulla on aito kiinnostus liike-elämää ja sen kehitystä kohtaan sekä valmius jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Arvostamme vastuuntuntoista otetta työskentelyyn, kykyä hallita useita projekteja samanaikaisesti sekä kiinnostusta liiketoimintamme kehittämiseen. Odotamme sinun olevan suoraselkäinen ja välittävä työkaveri, joka on valmis haastamaan ajatteluaan sekä toimimaan tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa.

Mitä tarjoamme?

Panostamme työntekijöihimme ja arvostamme yksilöitä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen paikan osaavassa ja kansainvälisessä asiantuntijaorganisaatiossamme vaihtelevine työtehtävineen. Maailmanlaajuinen PwC-ketju tarjoaa uramahdollisuuksia, tilaisuuksia ulkomaan komennuksiin sekä hyvät edellytykset ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Lisäksi tarjoamme ison talon kattavat edut esimerkiksi liikuntaan, kulttuuriin ja terveydenhuoltoon liittyen.

Haluatko olla yksi meistä?

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 8.12.2019.
Lisätietoja tehtävistä antaa Anne Launis, anne.launis@pwc.com tai puhelimitse p. 040 755 7798, ke 27.11.2019 klo 9-10 ja pe 29.11.2019 klo 13-14.