(Poistunut julkaisusta)

Arvonlisäveroasiantuntija (manager / senior manager)
Deloitte Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2019

Liiketoimintamme kasvaessa etsimme nyt vero- ja lakipalveluihimme Helsingin Ruoholahteen

Arvonlisäveroasiantuntijaa (manager / senior manager)
 

Mitä tarjoamme

Välilliseen verotukseen erikoistuneessa tiimissämme tarjoamme sinulle näköalapaikan asiakkaidemme kotimaisiin ja kansainvälisiin liiketoiminnan haasteisiin. Oman tiimimme kokeneiden asiantuntijoiden lisäksi tulet työskentelemään läheisessä yhteydessä asiakkaiden kanssa ja yhdessä Deloitten eri liiketoimintayksiköiden osaajien kanssa. Asiakkaamme luottavat kokonaisvaltaiseen ja käytännönläheiseen toimintatapaamme. Tiimissämme pääset osaksi myös kansainvälistä Deloitte-verkostoa.

Sinustako uusi deloittelainen?

Sovit loistavasti joukkoomme, mikäli haluat olla mukana tekemässä mielenkiintoisia asiakasprojekteja dynaamisessa asiantuntijoiden joukossa. Sinulla on vahvaa substanssiosaamista arvonlisäverotuksesta ja mahdollisesti myös jonkin alueen syväosaamista, ja olet aidosti kiinnostunut asiakkaiden liiketoiminnasta sekä sen kehittämisestä. Sinulla on kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta, projektien läpiviemisestä sekä kykyä palvelukokonaisuuksien hahmottamiseen ja niiden kehittämiseen.

Roolissa menestyminen edellyttää sinulta sopivaa koulutustaustaa (esim. OTM/KTM/HTM) ja kokemusta arvonlisäverotuksen parissa työskentelystä ja sen käytännön soveltamisesta asiantuntijaroolissa, konsulttina tai kansainvälisessä toimintaympäristössä. Haluat työskennellä osana tiimiä, ja sinulla on kehittyneet projektinhallinta- ja tiimityötaidot ja ymmärrät liiketoiminnan lainalaisuuksia.

Toivomme, että pidät jatkuvaa kehittymistä tärkeänä osana työelämää. Oma-aloitteisuus, oman työn johtaminen ja asiakaslähtöisyys ovat ominaisuuksia, jotka mahdollistavat menestyksen ja etenemisen tiimissämme. Kokeneempana asiantuntijana keskeistä ovat myös taidot ja halu ohjata nuorempien asiantuntijoiden työskentelyä ja kehitystä.

Meillä onnistutaan yhdessä

Tiimissämme pääset saman tien käyttämään taitojasi monipuolisesti. Tarjoamme mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä, joissa voit kehittyä edelleen oman alasi huippuosaajaksi. Kannustamme jatkuvaan itsensä kehittämiseen, ja coaching-kulttuurimme pitää huolen uralla etenemisen jatkuvasta seurannasta. Deloitten tulevaisuuden visio ja liiketoiminnan kasvu luovat erinomaisen pohjan mahdollisuuksillesi menestyä ja kasvaa merkityksellisiin rooleihin osana huipputiimiä.

Kiinnostuitko?

Haluamme kuulla sinusta lisää! Toivomme saavamme hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 17.3.2019. Lisätietoja työnkuvasta ja Deloittesta työnantajana antaa Indirect Tax –tiimin vetäjä Johanna Oksa. Johannan tavoitat parhaiten tiistaina 5.3. klo 10-11 sekä keskiviikkona 13.3. klo 14-15 numerosta 050 480 1886.

Tutustu meihin

Kurkkaa arkeemme ja tutustu osaamiseemme @DeloitteFinland Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja LinkedInissä sekä verkkosivuillamme www.deloitte.fi.