(Poistunut julkaisusta)

Arvokuljettaja
Avarn Cash Solutions

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Haluatko viettää kesäsi hyvässä seurassa, mielenkiintoisissa ympäristöissä ja tienata rahaa? Nyt sinulla on tähän oiva tilaisuus! Kesätöissä AVARN Cash Solutions Oy:ssä sinulla on mahdollisuus tutustua turvallisuusalaan mukavien ja osaavien työkavereiden kanssa. Kuka tietää, vaikka tästä alkaisi elämäsi urapolku turvallisuusalan huipulle!

Haemme Turun toimipaikkaamme kesätyöntekijöitä määräaikaisiin työsuhteisiin.  Kesätyöntekijät tulevat työllistymään monipuolisiin arvokuljettamiseen liittyviin työtehtäviin. Turussa on tarjolla kolme (3) määräaikaista, osa-aikaista (70 tuntia/ 3 viikkoisjakso) arvokuljettajan tehtävää. Tehtävät alkavat aikaisintaan 2.5.2020 ja päättyvät viimeistään 30.9.2020. Tehtävän aloittamis- ja lopettamisajankohdista sovitaan työsopimusta tehtäessä.


Mitä odotamme sinulta?

Tärkeimmät ominaisuutesi ovat asiakaspalvelutaito, positiivinen asenne ja sitoutuminen työhön. Arvostamme reipasta palveluotetta sekä aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Lisäksi edellytämme 

  • vähintään 18 vuoden ikää
  • nuhteetonta taustaa
  • sujuvaa suomen kielen taitoa            
  • että sinulla ei ole luottotietomerkintöjä
  • arvokuljettajan tehtäviin vähintään B-ajokorttia, hyvää fyysistä kuntoa ja psyykkistä tasapainoa

Kaikkiin kesätyötehtäviin valituilta henkilöiltä edellytetään aina hyväksyttyä henkilöturvallisuusselvitystä ja luottotietojen kunnossaoloa.


Eduksesi katsomme 

  • englannin kielen taidon ja muun kielitaidon
  • aikaisemman työkokemuksen 
  • vartijakortin arvokuljettajan tehtäviin tai muun koulutuksen turvallisuusalalta.

Arvokuljettajan tehtävissä tarvitaan vähintään väliaikainen vartijakortti ja B- ajokortti. Tarvittaessa voimme tarjota vartijan peruskoulutuksen tai muun täydentävän koulutuksen tehtävään. Arvokuljettajan tehtäviin annetaan kattava tehtäväkohtainen perehdytys ennen itsenäisen työnteon aloittamista. 


Mitä tarjoamme?

Meillä saat mahdollisuuden tutustua alaan mukavien ja osaavien työkavereiden kanssa. Annamme monipuolisen perehdytyksen yhtiön toimintaan, työtehtäviisi ja työvälineisiin. Parhaille osaajille voimme tarjota etenemismahdollisuuksia työuralla tai vaikkapa osa-aikaista työtä opintojen ohelle. 

Meillä on turvallinen ja terveellinen työympäristö sekä monipuolinen työterveyshuolto. 

AVARN Cash Solutions Oy:n työntekijänä olet tärkeä osa sekä työyhteisömme että asiakkaidemme turvallisuutta. Alan parhaiden osaajien avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme asiantuntevia ja laadukkaita turvallisuusratkaisuja. Siksi henkilöstön hyvinvointi ja reilu kohtelu on meille ensisijaisen tärkeää. 


Kiinnostuitko?

Hae tehtävään 28.2.2020 mennessä. Haastattelut voidaan aloittaa jo ennen hakuajan umpeutumista. Lisätietoja arvokuljettajan kesätyöpaikoista sähköpostilla: minna.mikkonen@avarn.fi