(Poistunut julkaisusta)

Arvokuljettaja pääkaupunkiseudulle, äitiysloman sijaisuus
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019
Palmia on voimakkaassa kasvussa oleva monipalveluyritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla sekä useilla muilla paikkakunnilla.

Haemme nyt ARVOKULJETTAJAA turva- ja kiinteistöpalveluihin.

Turva- ja kiinteistöpalveluissa avautuu arvokuljettajan määräaikainen tehtävä vakituisen työntekijän äitiysvapaan ajaksi. Määräaikaisuus päättyy 19.1.2020. Haemme ahkeraa ja hyvän asenteen omaavaa henkilöä työntekijänsä huomioivaan yritykseen ja avuliaaseen työyhteisöön. Työvuorot ovat pääosin arkipäivisin ja kyseessä on päivätyö.

Tehtävässä toimimisen edellytyksenä on voimassa oleva vartijakortti, B-ajokortti sekä hyvä suomen kielen taito. Arvokuljetustehtävässä korostuvat erinomainen asiakaspalveluasenne, joustavuus sekä työnkuvan luonteen vuoksi hyvä yleiskunto ja organisointikyky.

Katsomme eduksesi suoritetut turvallisuusalan koulutukset, aiemman kokemuksen turvallisuusalalla sekä arvokuljetustehtävissä työskentelystä. Pääkaupunkiseudun aluetuntemus tukee tehtävässä menestymistä. Lisäksi toivomme teknisten järjestelmien hallitsemisen ja hyvien tietoteknisten taitojen kuuluvan vahvuuksiisi.

Järjestämme arvokuljetustehtävään koulutuksen ja tuemme tarvittaessa myös vartijakortin hankinnassa.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2019 mennessä. Olemme jatkaneet hakuaikaa. Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana.

Lisätiedot: palveluesimies Teemu Rytkönen. teemu.rytkonen@palmia.fi

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työn kotimaisen palveluntuottajan työntekijänä.

Tervetuloa joukkoomme!