(Poistunut julkaisusta)

Arvokuljettaja Helsinkiin, Äitiysloman sijaisuus
Palmia

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018
Palmia on voimakkaassa kasvussa oleva monipalveluyritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla sekä useilla muilla paikkakunnilla. Haemme nyt

Arvokuljettajaa turva- ja kiinteistöpalveluihin

Turva- ja kiinteistöpalveluissa avautuu arvokuljettajan määräaikainen tehtävä vakituisen työntekijän äitiysloman ajaksi. Haemme ahkeraa ja hyvän asenteen omaavaa tyyppiä. Työvuorot ovat pääosin arkipäivisin mutta tarvittaessa myös viikonloppuisinkin.

Tehtävässä toimimisen edellytyksenä on voimassa oleva vartijakortti, hyvä suomen kielen taito, vähintään B-ajokortti sekä aiempaa kokemusta arvokuljetustehtävistä. Arvokuljetuksessa korostuvat erinomainen asiakaspalveluasenne, joustavuus sekä työnkuvan luonteen vuoksi hyvä kunto.
Laskemme eduksesi, jos olet suorittanut Finanssialan Keskusliiton Arvokuljetusohjeen vaatimusten mukaisen arvokuljettajan peruskoulutuksen. Lisäksi teknisten järjestelmien hallitseminen ja hyvät tietotekniset taidot ovat vahvuuksiasi.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.1.2019 mennessä. Aloitamme hakemusten läpikäynnin jo hakuaikana.

Palveluesimies Teemu Rytkönen antaa lisätietoa. Yhteys sähköpostilla (etunimi.sukunimi@palmia.fi)

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työn kotimaisen palveluntuottajan työntekijänä. Tervetuloa joukkoomme!