(Poistunut julkaisusta)

Arviointikonsultti, Adecco Finland, Helsinki
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Me Adeccolaiset teemme työtämme intohimolla ja suurella sydämellä! Toimimme asiakkaidemme luottokumppanina erilaisissa henkilöstötarpeissa niin rekrytoinneissa, suorahauissa, soveltuvuusarvioinneissa, henkilöstövuokrauksessa kuin outplacement-palveluissa.

Etsimme nyt uutta kollegaa ARVIOINTIKONSULTIKSI Adeccon Helsingin toimipisteeseen.

Miksi hakisit Adeccolle töihin?

Adeccon arviointikonsulttina pääset työskentelemään vakituisessa, kokoaikaisessa asiantuntijaroolissa tiimimme tärkeänä avainhenkilönä osana hauskaa, ammattitaitoista ja motivoitunutta tiimiä. Lupaamme, että vauhtia ja mielenkiintoisia tilanteita tulee vastaan koko ajan.

Kaipaamme hyvää joukkuepelaajaa, joka on kiinnostunut työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä. Haluamme tarjota erinomaisen työpaikan maailman johtavassa henkilöstöpalvelualan yrityksessä ja mahdollisuuden tehdä yhteistyötä sekä Adeccolaisten että asiakasyritysten kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

Etsimme juuri sinua, joka teet työtäsi itsenäisesti, haluat kehittyä ja janoat hyviä tuloksia. Olet aktiivinen ja suhtaudut positiivisesti tarjoamiimme haasteisiin. Hymysi ei hyydy kovassakaan paineessa ja nopeatempoinen työ on sinulle itsestäänselvyys. Nautit asiakasrajapinnassa toimimisesta ja aktiivisen tiimin kanssa työskentelystä. Yhteen hiileen puhaltaminen ja yhdessä tuloksista iloitseminen on sinulle tärkeää.
Sinulta löytyy jo kokemusta henkilöarviointien parissa työskentelystä. Mikäli olet aikaisemmin työskennellyt henkilöstöpalvelualalla, laskemme sen eduksesi, mutta kokemuksesi voi olla myös muilta toimialoilta. Työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielellä, ruotsin kielen osaaminen on mukava lisä, mutta ei välttämätöntä.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, esimerkiksi käyttäytymis-, kasvatus- tai kauppatieteistä. Arvostamme mikäli sinulta löytyy jo valmiiksi osaamista joidenkin seuraavien arviointimenetelmien osalta: SHL, Cubiks (Etray, PAPI) ja Hogrefe LJI. Tarvittaessa kuitenkin koulutamme sinut menetelmien käyttöön. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Pasilan toimistollamme mutta sinulla on myös valmius matkustamiseen Suomessa.

Arviointikonsultin roolissa tehtävänäsi on toteuttaa asiakkaidemme monipuolisia henkilöarviointiprosesseja. Pääpaino työssä on soveltuvuusarvioinneissa mutta tuemme asiakkaitamme myös erilaisissa henkilöstön kehittämishankkeissa kuten potentiaalikartoituksissa ja johdon auditoinneissa.

Tuntuuko sinun työpaikaltasi?

Jos tuntuu, me haluamme kuulla juuri sinusta! Lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen adecco.fi sivujen kautta. Viimeinen hakupäivä on 27.10.2019. Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana.

Soita, niin jutellaan lisää! Tavoitat minut 10.-11.10. klo 8-9 ja 15-16 ja 22. -25.10. klo 8-9 numerosta 050 3600 160 / Heidi Haikonen.

Lisätietoja meistä ja arvoistamme: https://www.adecco.fi/fi-fi/adecco-yrityksena/