Arviointiasiantuntija
OP Koti Etelä-Karjala Oy LKV

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2021

Oletko itsenäinen kiinteistöalan ammattilainen, jolla on kyky johtaa omaa tekemistään suunnitelmallisesti?


Etsimme nyt OP Koti Etelä-Karjalaan arviointiasiantuntijaa työkaveriksemme vakituiseen työsuhteeseen.

 

Arviointiasiantuntija, OP Koti Etelä-Karjala
 
Tehtävässä arvioit henkilö- ja yritysasiakkaiden kiinteistöjä sekä muodostat niistä arviointilausuntoja sisäisille ja ulkoisille asiakkaille. Pääosa työstäsi tulee olemaan OP Ryhmän sisäisten vakuusarviointien laadintaa. Työtehtävät eivät ole sidottuna toimistojemme sijaintiin, tämän tehtävän suorittaminen onnistuu myös etätyönä. Vaikka työstä pääosa tapahtuukin toimistotyönä, edellyttää se myös valmiutta matkustaa tarvittaessa toimialueemme asiakkaiden luokse.
 
Muutama sana meistä
OP Koti Etelä-Karjala Oy LKV auttaa tekemään asumisen unelmista totta. Tarjoamme asiakkaillemme kiinteistönvälitystä vakaalla ammattitaidolla ja vahvalla paikallistuntemuksella. Tunnemme Etelä-Karjalan kuin omat taskumme. Kuulumme Suomen suurimpaan, tunnetuimpaan ja tutkitusti luotetuimpaan kiinteistönvälitysketjuun ja liiketoimintamme on vahvassa kasvussa. Meillä on töissä 8 kiinteistönvälityksen ammattilaista ja tahdomme kasvaa vielä suuremmaksi!
 
Mitä tarjoamme sinulle?
Meillä pääset osaksi osaavaa ja kehityshaluista työyhteisöä. Saat itsenäinen roolin, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää arviointitoimintaa. Tarjoamme vakaan ansaintamallin tehtävässä, jossa on säännöllinen työrytmi. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme osaamisen kehittämisen ja koulutamme henkilöstöämme aktiivisesti. Pääset osaksi OP Koti Etelä-Karjalan sekä OP Ryhmän erinomaisia henkilöstöetuja. 


Toivomme sinulta
Olet kerryttänyt jo useamman vuoden kokemusta kiinteistönvälityksestä ja sinulta löytyy LKV-pätevyys, tai vaihtoehtoisesti olet työskennellyt jo useamman vuoden ajan kiinteistö- ja vakuusarviointien parissa. Soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus antaa parhaat eväät tehtävässä menestymiselle. Suoritettu AKA -tutkinto ja Etelä-Karjalan toimialueen tuntemus katsotaan hakijalle merkittäväksi eduksi.


Arvioitsijan työ on itsenäistä, ja sidosryhmätyöskentely on olennainen osa sitä. Olet tiimipelaaja, jolla on kyky johtaa tekemistään suunnitelmallisesti. Kuvaat itseäsi itseohjautuvaksi ja nautit oman työsi ja kalenterisi johtamisesta. Suhtaudut muutokseen myönteisesti, ja kehität mielelläsi työtapoja ja toimintaa. Odotamme, että tekemisessäsi näkyvät OP:n arvot: ihmisläheisyys, vastuullisuus ja yhdessä menestyminen.


Kiinnostuitko?
Haluamme kuulla lisää sinusta! Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen OP:n urasivuston (op-careers.fi) kautta 20.9.2021 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Mia Savolainen p. 050 352 5839. Mian tavoitat parhaiten 9.9 klo 14-16 ja 15.9 klo 14-16.


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavilta tarkistetaan yritysyhteydet ja luottotiedot sekä teetätetään terveysselvitys ja huumausainetesti.


OP Kodit ovat paikallisten Osuuspankkien omistamia tytäryhtiöitä, jotka harjoittavat kiinteistönvälitysliiketoimintaa. OP Koteja on 47, toimipaikkoja on noin 170. Alueellisesti OP Kodin toimipisteverkosto on toimialan laajin, toimintaa on Hangosta Kittilään. OP Kodeissa työskentelee noin 550 henkilöä.


OP Kodin työntekijänä pääset osaksi vakavaraista ja henkilöstöstä huolehtivaa OP Ryhmää. Tarjoamme laajat työsuhde-edut, kaikki tarvittavat työvälineet ja modernit työtilat huippusijainnilla. Pidämme huolen henkilöstömme kehittämisestä ja teemme tiivistä yhteistyötä omistajapankin kanssa, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaispalvelut saman katon alta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1494446
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lappeenranta