(Poistunut julkaisusta)

Arviointiasiantuntija
OP Koti Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Haemme OP Koti Helsinkiin

 

Arviointiasiantuntijoita

 

Toinen tehtävistä on vakinainen ja toinen määräaikainen.


Tehtävässä arvioit kaupallisia, teollisia ja asumiseen tarkoitettuja kiinteistöjä ja huoneistoja sekä muodostat niistä arviointilausuntoja OP Helsingin asiantuntijoille. OP Helsinki on pääkaupunkiseutulaisten oma osuuspankki, jonka tytäryhtiönä toimii kiinteistönvälitysliike OP Koti Helsinki Oy. OP Helsinki on OP Ryhmän suurin vähittäispankki, jolla on 13 toimipistettä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. OP Helsingillä on yli 400 000 asiakasta, joista yritysasiakkaita noin 35 000.

 

Olet kerryttänyt jo useamman vuoden kokemusta kiinteistönvälityksestä ja sinulta löytyy LKV-pätevyys, tai vaihtoehtoisesti olet työskennellyt kiinteistö- ja vakuusarviointien parissa. Soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus antaa parhaat eväät tehtävässä menestymiselle.

 

Arviointiasiantuntijan työ on itsenäistä ja sidosryhmätyöskentely on olennainen osa sitä. Kuvaatkin itseäsi tiimipelaajaksi, jolla on kyky johtaa tekemistään suunnitelmallisesti. Suhtaudut muutokseen myönteisesti ja kehität mielelläsi työtapoja ja toimintaa.

 

Tarjoamme sinulle

OP Koti Helsingissä tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan itsenäisen työn sekä mahdollisuuden päästä kehittämään arviointitoimintaa. Tarjoamme vakaan ansaintamallin tehtävässä, jossa on säännöllinen työrytmi. Pääset mukaan aktiiviseen ja rentoon yhteisöömme. Meillä johtaminen lähtee siitä, että halutaan onnistua yhdessä tiiminä. Tavoitteet ovat selkeät ja jokainen tekee tärkeää, arvokasta työtä. Panostamme erityisesti osaamisen kehittämiseen ja henkilöstön hyvinvointiin. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja kannustamme huomioimaan kokonaisvaltaisesti liikkumisen, ravinnon, unen ja palautumisen merkityksen. Hyvästä työstä sinua palkitsee mittava henkilöstöetu- ja palkitsemiskokonaisuutemme.

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Haluatko tietää lisää tehtävästä ja meillä työskentelystä?

Kysymyksiisi vastaa mielellään toimitusjohtaja Kirsi Tenhunen, puh. 0447455866 tai kirsi.tenhunen@op.fi. Jos onnistuimme jo vakuuttamaan sinut, kerro itsestäsi lähettämällä meille hakemuksesi sekä ansioluettelosi urasivustomme kautta viimeistään 27.11.2020 osoitteessa op-careers.fi. Kerro meille, miksi sinä olisit oiva valinta! Älä suotta jätä hakemistasi viimeiseen päivään, sillä viemme rekrytointiprosessia eteenpäin jo hakuajan kuluessa.

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

 

OP Kodin työntekijänä pääset osaksi vakavaraista ja henkilöstöstä huolehtivaa OP Ryhmää. Tarjoamme laajat työsuhde-edut, kaikki tarvittavat työvälineet ja modernit työtilat huippusijainnilla. Pidämme huolen henkilöstömme kehittämisestä ja teemme tiivistä yhteistyötä omistajapankin kanssa, jotta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kokonaispalvelut saman katon alta.