(Poistunut julkaisusta)

Arviointiasiantuntija
Realia Management Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2018

Haemme nyt Kuopion toimistoomme osaavaa

ARVIOINTIASIANTUNTIJAA

osaksi arviointi- ja konsultointitiimiämme.

Tehtäviisi kuuluvat kiinteistönarviointien tuottaminen asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin Itä-Suomen alueella. Arvioit niin yksittäisiä kohteita kuin kokonaisia kiinteistöportfolioitakin. Hankit, hoidat ja kehität asiakkuuksia aktiivisella otteella jatkuvasti.   

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa esimerkiksi tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Lisäksi sinulla on vähintään muutaman vuoden työkokemus arviointitehtävistä. Suoritettu AKA/KHK-tutkinto ja mielellään jo muutaman vuoden kokemus kiinteistösijoitustehtävistä/investointiarvioinneista on sinulle eduksi.

Erilaisten arviointimenetelmien ja kiinteistösijoitusmarkkinoiden tuntemus on edellytys tehtävässä menestymiseksi. Tunnet olosi kotoisaksi myös kassavirtojen ja rahoituskysymysten vaatimusten keskellä ja Excel työvälineenä on sinulle täysin tuttu. Työssäsi tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa. Pystyt toimimaan itsenäisesti sekä myös kiireen ja paineen alla.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävänkuvan osana kasvavaa ja kehittyvää organisaatiota. Saat käyttöösi ison konsernin kilpailukykyiset edut ja kehittymismahdollisuudet sekä ammattitaitoisen ja mukavan tiimin tueksi työllesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa välitys- ja arviointipalveluiden johtaja Timo Tikkinen 040-8443348.

Hae tehtävää mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 16.12.2018 mennessä osoitteessa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?d73a42fe. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi.