(Poistunut julkaisusta)

Arviointiasiantuntija, ulkoinen tarkastus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2019

Arviointiasiantuntija, ulkoinen tarkastus

Työavain 1-110-19
Vakinainen virkasuhde
Hakuaika päättyy 16.10.2019 kello 15:45
Ulkoinen tarkastus , Virastopiha 2 C 02770 Espoo
Konsernihallinto, Ulkoinen tarkastus
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Haemme arviointiasiantuntijaa monipuolisiin tehtäviin ulkoisen tarkastuksen yksikköön. Yksikkö valmistelee tarkastuslautakunnan arvioinnit ja tekee JHT-tilintarkastajan työohjelman mukaisia tarkastuksia. Tehtäviisi kuuluu tarkastuslautakunnan arviointisuunnitelman mukaisten arviointien laadintaan ja toteutukseen osallistuminen. Arviointiasiantuntijan tehtävissä korostuu arvioinnin menetelmällinen osaaminen ja arviointiin liittyvän osaamisen kehittäminen yhteistyössä kaupunginreviisorin kanssa. Arviointiasiantuntijan tehtäviin kuuluu lisäksi tilintarkastajan työohjelman mukaisten tarkastusten tekeminen ja tilintarkastajan avustaminen tilikauden aikaisissa tarkastuksissa sekä tilinpäätöstarkastuksessa. Tehtäviisi tulee jatkossa kuulumaan tarkastuslautakunnan II jaoston sihteerinä toimiminen, mihin perehdytämme sinut tarvittaessa. Tehtäviisi sisältyy myös erilaisia yksikön taloudellisia ja hallinnollisia tehtäviä, kokousjärjestelyjä ja asiakirjahallintaa. Työtehtäviä ja tehtävänkuvaa muokataan ja laajennetaan valmiuksiesi mukaan. Olet aikaansaava, joustava ja yhteistyökykyinen sekä työtä pelkäämätön. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja olet työssäsi huolellinen. Sopeudut vaihtuviin tilanteisiin ja haluat kehittyä ja oppia uutta työssäsi ja olet kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista. Ensimmäinen haastattelukierros pidetään ti 29.10. - pe 1.11.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä tyydyttävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään vähintään viiden vuoden kokemusta julkishallinnosta ja/tai -taloudesta.

Arvostamme hyvää perehtyneisyyttä kaupunkiorganisaation toimintaan, talouteen ja kaupunkistrategiaan sekä tuloksellisuus- ja tarkoituksenmukaisuusarvioinnin osaamista. Lisäksi odotamme sinulta toimivia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Luemme eduksi kokemuksen arviointitehtävistä ja/tai työskentelystä luottamushenkilöiden kanssa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 4131,44 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Espoon ulkoisen tarkastuksen yksikkö arvioi tarkastuslautakunnan alaisena ulkoisen valvonnan yksikkönä valtuuston kaupunkikonsernille asettamien tavoitteiden toteutumista ja toiminnan tuloksellista ja tarkoituksenmukaista järjestämistä. Yksikkö osallistuu kaupungin tilintarkastuksen suorittamiseen tilintarkastajan kanssa sovitulla tavalla, valmistelee tarkastuslautakunnalle sen toimivaltaan kuuluvat asiat ja huolehtii lautakunnan apuna sidonnaisuusilmoituksia koskevasta valvonnasta. Tarjoamme ammatillisesti haastavia ja monipuolisia työtehtäviä ja näköalapaikan Espoon kaupungin hallintoon ja talouteen.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Kaupunginreviisori, JHTT Virpi Ala-aho
046 877 2801