(Poistunut julkaisusta)

Arviointiasiantuntija sekä Analyytikko
Catella Property Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Catella vahvistaa Suomen liiketoimintaa, haemme: 

Arviointiasiantuntijaa sekä Analyytikkoa

Arviointi ja konsultointi sekä Corporate Finance –tiimiin Helsingin keskustan moderniin toimistoon. Tulevat työkaverisi ovat nuorekkaita kiinteistöalan ammattilaisia.

Arviointitiimiin haettavalta arviointiasiantuntijalta edellytämme muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä, kiinteistöalan peruskäsitteiden tuntemusta, kassavirtalaskelmien ja kiinteistöjen arvonmäärityksen ymmärrystä, soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kykyä sekä itsenäiseen, että tiimityöskentelyyn, analyyttisyyttä, hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, tärkeimpien ohjelmistojen käytön hallitsemista hyvin.

Corporate Finance -tiimin analyytikolta odotamme soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheessa olevia opintoja, kykyä itsenäiseen sekä tiimityöskentelyyn. Lähestyt asioita analyyttisesti, sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito sekä hallitset hyvin tärkeimpien ohjelmistojen käytön.

Onnistuminen tehtävässä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja vankkaa halua kehittyä kiinteistösijoitusalan tulevaisuuden tekijäksi.

Alan markkinajohtajana Suomessa ja merkittävänä kansainvälisenä toimijana tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin voimakkaasti kehittyvässä Catella-tiimissä. Tehtävä tarjoaa ainutlaatuisen näköalapaikan kiinteistömarkkinaan työympäristössä, missä on poikkeuksellisen vahva toimialaosaaminen.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 4.3.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tyopaikat@catella.fi otsikolla "Arviointiasiantuntija" tai “Analyytikko”.