(Poistunut julkaisusta)

Artjärven kappeliseurakunnan kappalainen
Orimattilan seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2018

Orimattilan seurakunnassa on avoinna Artjärven kappeliseurakunnan kappalaisen virka. Kappalaisen tehtävänä on johtaa ja hoitaa kappeliseurakunnan alueella tapahtuvaa hengellistä toimintaa ja vastata lähetystyöstä koko seurakunnan alueella. Muusta työnjaosta sovitaan papiston kesken. Tehtävässä tarvitaan sekä itsenäistä osaamista että asettumista osaksi isompaa kokonaisuutta.

Kappalaisen virkaa hakevan tulee olla pastoraalitutkinnon suorittanut pappi (KJ 6:10 §). Virkaan valittavalta edellytetään suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämistä. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan (KL 6:16 §) sekä rikosrekisteriote (KL 6:33 §). Virassa on 6 kuukauden koeaika. Hakemukseen on liitettävä nimikirjanote.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Annakaisa Rantala 050 3399 129, annakaisa.rantala@evl.fi.

Hakuaika päättyy 18.5.2018 klo 15.00 mennessä.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Toissijaisesti hakemukset voi lähettää liitteineen osoitteeseen Tampereen hiippakunnan tuomiokapituli, Eteläpuisto 2 C, 33200 Tampere tai tampere.tuomiokapituli@evl.fi.

Verkkolomakkeella nimikirjaote liitetään Liitetiedosto -kohtaan. Ohjeita verkkolomakkeen täyttämiseen antaa notaari Hannu Laukkonen: hannu.laukkonen@evl.fi tai 0400 926 730.