(Poistunut julkaisusta)

Art Director
Roister Marketing

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Roister Marketing on markkinoinnin asiantuntijaorganisaatio, joka luo kysyntää digitalisoituviin liiketoimintaympäristöihin tavalla, jossa tulokset ovat läpinäkyvästi seurattavissa. Toimipisteemme sijaitsevat Lappeenrannassa, Helsingissä ja Joensuussa. Haemme nyt voimakkaasti kasvavaan noin 50 hengen joukkoomme Art Directoria Helsinkiin.

Olet kokonaisuudet hallitseva ja kokenut visuaalisen suunnittelun sekä markkinoinnin asiantuntija, jolla on kyky johtaa projekteja ja asiantuntijatiimiä. Sovellat sujuvasti modernin markkinoinnin ratkaisuja ja sinulla on vahva näkemys vaikuttavasta suunnittelutyöstä. 

Pääpaino työssäsi on liiketoiminta- ja asiakaslähtöisten visuaalisten kokonaisuuksien suunnittelussa sekä digitaalisiin että painettuihin ympäristöihin. Osallistut asiakkaidemme markkinoinnin strategioiden, konseptien ja kampanjoiden kokonaisvaltaiseen suunnitteluun hyödyntämällä analyyttista markkina- ja asiakastietoa. Ymmärrät miten sama viesti varioidaan eri kanaviin niin, että se puhuttelee haluttua kohderyhmää. Yritys- ja kampanjailmeiden suunnittelussa yhdistät sujuvasti strategian sekä tavoitteet ja kiteytät ne visuaalisesti vaikuttavaksi, moderniksi kokonaisuudeksi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden yhdistää luova osaamisesi uudella tavalla tarkkaan tulostietoon. Dataohjautuva markkinointi kehittää paitsi omaa osaamistasi myös projektien tuloksellisuutta. Meillä tulet työskentelemään osana inspiroivaa asiantuntijatiimiä, jonka yhteisenä tavoitteena on luoda asiakkaillemme uutta kysyntää digitalisoituvissa toimintaympäristössä.

Arvostamme ideointikykyä, kaupallisesti orientoitunutta mieltä, luovaa osaamista sekä näyttöä menestyksellisistä toteutuksista. Työssä onnistuminen vaatii myös luontaista halua seurata ja hyödyntää markkinointidataa oman työn ja sen tulosten kehittämisessä.

Seuraat tiiviisti alan kehitystä ja suhtaudut kunnianhimoisesti myös oman osaamisesi jatkuvaan haastamiseen ja kehittämiseen. Olet vastuullinen tiimipelaaja, joka kykenee vaivatta itsenäiseen työskentelyyn. Hoidat työsi huolellisesti ja pyrit myös analysoimaan sen tuloksia. Pidämme myös selvänä, että tulet hyvin juttuun erilaisten ihmisten kanssa hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta.

 

Edellytämme:

 • 3-5 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
 • Kykyä hahmottaa liiketoiminnallisia kokonaisuuksia, tavoitteita ja tuloksellisuutta
 • Ymmärrystä ja kokemusta digitalisaatiosta sekä digitaalisista markkinointikanavista
 • Osaamista nykypäivän suunnittelumenetelmistä, työtavoista ja käytettävistä suunnittelutyökaluista (erityisesti InDesign, Photoshop, Illustrator ja Sketch)
 • Erinomaisia tiimityötaitoja ja kykyä johtaa projekteja
 • Halua kehittää omaa sekä tiimin osaamista
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa

 

Tarjoamme:

 • Mielenkiintoisia työtehtäviä monipuolisen ja valtakunnallisen asiakaskunnan parissa
 • Ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana luomassa uutta kysyntää digitalisaatiota hyödyntäen
 • Innostavan ja reilun työyhteisön ympärillesi
 • Hyvät henkilöstöedut ja kannustinjärjestelmän
 • Työtilat Helsingin ydinkeskustassa

 

Mikäli olet markkinointiin liiketoimintalähtöisesti suhtautuva visuaalisen suunnittelun ammattilainen ja haluat päästä luomaan uutta kysyntää mielenkiintoisille asiakasyrityksillemme, niin odotamme yhteydenottoasi!

 

Hakuaika päättyy 28.10.2018, mutta haastattelut aloitetaan heti.

 

Lisätietoja: Lead Creative Marika Ojamäki, 0400 128 200

Soittoajat: Torstaina 11.10. klo 8-10