(Poistunut julkaisusta)

Arkkitehtuurin lehtori
Savonia-ammattikorkeakoulu oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2020

Oletko kehittämisorientoitunut tekniikan alan asiantuntija? Tykkäätkö tiimityöstä ja viihdyt työssä, jossa on tekemisen meininki. Jos lisäksi pystyt toimimaan sekä suomeksi että englanniksi ja sinulla on ylempi korkeakoulututkinto, voit olla Savonian uusi arkkitehtuurin lehtori.

Haemme Savonian Microkaudun kampukselle rakennusarkkitehtuurin, rakennussuunnittelun kahta lehtoria vakituiseen työsuhteeseen 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan ja viimeistään 1.8.2020 alkaen.                           

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä mielekästä työtä mukavassa työyhteisössä yhdessä muiden savonialaisten kanssa. Työskentelemme kansainvälisessä toimintaympäristössä ja teemme yhteistyötä työelämän kanssa.

Työn kuvaus 

Tehtäviisi kuuluu rakennusarkkitehtikoulutuksen ammattiaineiden sekä rakennussuunnittelun ohjaus ja opetus rakennustekniikan insinöörien ja rakennusmestarien koulutuksessa, opetuksen kehittäminen sekä aktiivinen osallistuminen Savonian tutkimus- ja kehitystyöhön sekä liiketoimintaan.

Olet etsimämme henkilö, jos olet

  • innostunut opetustyöstä ja koulutuksen kehittämisestä
  • kiinnostunut soveltavasta TKI-toiminnasta ja yritysyhteistyöstä
  • kehittämishaluinen uusille ideoille ja teet määrätietoisesti työtä tavoitteiden saavuttamiseksi
  • omaat hyvät yhteistyötaidot ja työelämäsuhteet

Odotamme sinulta                   

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • soveltuvaa työkokemusta (vähintään kolme vuotta)
  • käytännön kokemusta rakennussuunnittelusta, maankäytön suunnittelusta ja  projektityöskentelystä.
  • hyvää Revit / ArchiCad –ohjelmisto- ja BIM-osaamista ja alakohtaista tietotekniikan hallintaa sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Lisäksi vakinaisessa opetustehtävässä edellytetään vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuisia pedagogisia opintoja, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajat, Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valitulla on kuuden kuukauden koeaika.

Hakuaika tehtävään päättyy 9.3.2020. Hae tehtävää täyttämällä sähköinen hakemus Kuntarekry palvelun (www.kuntarekry.fi) kautta. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja työtodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.