(Poistunut julkaisusta)

Arkkitehtisuunnittelija
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Arkkitehtisuunnittelija Helsinkiin

Haemme nyt kokenutta arkkitehtisuunnittelijaa vastaamaan kerrostalokohteidemme arkkitehtisuunnittelusta.

Sinun roolisi

Arkkitehtisuunnittelijana vastaat projektien arkkitehtisuunnittelusta ja varmistat omalta osaltasi suunnittelun yhteensopivuuden ja toteutuksen tehokkuuden siten, että kohde luo laadukasta ja onnellista naapurustoa. Vastaat asuntosuunnittelun koko elinkaaresta aina luonnossuunnittelusta toteutussuunnitteluun ja toimit yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Bonavalla pääosa projektin osapuolista on saman katon alla, joten juurisyiden äärelle pääsee nopeasti. Ja parasta onkin se, miten projektia pääsee viemään toteuttavan osapuolen kanssa eteenpäin alkumetreistä saakka.

Rakennussuunnittelijan tärkein vastuu on nähdä oman työnsä osuus suunnittelun kokonaisuudessa, jotta hanke voi edetä velvollisuuksia noudattaen, oikea-aikaisesti ja laadukkaasti eteenpäin. Nuoressa organisaatiossa sinulle annetaan paljon vapautta toiminnan sekä tehtävänkuvan kehittämiseen. Tehtävä sijaitsee Bonavan moderneissa tiloissa Helsingin ydinkeskustassa.

Odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin korkeakoulututkintoa. Lisäksi toivomme sinulta laaja-alaista, vähintään kolmen vuoden asuntosuunnittelukokemusta sekä näyttöjä itsenäisestä projektityöskentelystä. Kokeneelta konkarilta arvostamme erityisesti sitä, jos sinulla on rakennussuunnittelijan pätevyys vaativa tai vaativa+ -luokassa kerrostalokohteidemme suunnittelua varten. Voit myös olla opintojesi loppusuoralla tai vastavalmistunut, jolloin räätälöimme työnkuvaasi kokemuksesi mukaan ja autamme sinua luomaan omaa urapolkuasi.

Toivomme, että olet henkilönä vastuuntuntoinen ja joustava ja että sinulla on tavoitteellinen tapa työskennellä. Sinulla on ajantasaista kiinnostusta ja näkemystä asumisen tulevaisuudesta ja trendeistä. Tiivis yhteistyö sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja.

Käyttämämme ohjelmisto on Autodeskin Revit. Aiempi kokemus ohjelmasta katsotaan eduksi, mutta koulutamme tarvittaessa henkilön ohjelmaan sekä Bonavan toimintatapoihin. 

Join our journey

Hae tehtävää mahdollisimman pian alla olevan hakupainikkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja etenemme rekrytointiprosessissa päätökseen heti kun mahdollista.

Lisätietoja tehtävästä antaa: pääsuunnittelija, tiimiesimies Mari Karttunen, +358 50 322 3532.

Bonava

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 2300 ammattilaisen voimin. 

Meillä on kunnianhimoinen kulttuuri ja intohimoa toteuttaa parempia koteja ja parempaa elämää asiakkaillemme. Pääset kanssamme jännittävälle ja innostavalle matkalle, jossa uuden alku yhdistyy vankkaan ammattitaitoon ja vuosikymmenten kokemukseen. Meillä saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi, vaikuttaa omaan kehitykseesi sekä rakentaa tulevaisuuden Bonavaa. Motivoitunut ja sitoutunut henkilöstö on koko toimintamme sydän. Henkilöstön avulla voimme saavuttaa visiomme luoda onnellisia naapurustoja, jonne ihmiset tuntevat kuuluvansa.