(Poistunut julkaisusta)

Arkkitehtisuunnittelija Helsinkiin
Bonava Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2018

Haemme nyt arkkitehtisuunnittelijoita vastaamaan kerrostalokohteidemme arkkitehtisuunnittelusta.

Meille koti on paljon muutakin kuin talo, jossa asutaan. Siksi luomme onnellisia naapurustoja, joihin ihmiset tuntevat kuuluvansa. Onnistuaksemme tässä haastamme sekä omia että alamme toimintatapoja. Meillä on tavoitteet korkealla, vahvat juuret sekä innostava ilmapiiri ja loistava tiimihenki.

Sinun roolisi

Arkkitehtisuunnittelijana vastaat projektien arkkitehtisuunnittelusta ja varmistat omalta osaltasi suunnittelun yhteensopivuuden ja toteutuksen tehokkuuden. Vastaat asuntosuunnittelun koko elinkaaresta aina luonnossuunnittelusta toteutussuunnitteluun ja toimit yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Projektiarkkitehdin tärkein vastuu on nähdä oman työnsä osuus suunnittelun kokonaisuudessa, jotta hanke voi edetä velvollisuuksia noudattaen, oikea-aikaisesti ja laadukkaasti eteenpäin. Nuoressa organisaatiossa sinulle annetaan paljon vapautta toiminnan sekä tehtävänkuvan kehittämiseen. Tehtävä sijaitsee Bonavan moderneissa tiloissa Helsingin ydinkeskustassa.

Odotamme

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin korkeakoulututkintoa. Lisäksi toivomme sinulta laaja-alaista, vähintään kolmen vuoden, asuntosuunnittelukokemusta sekä näyttöjä itsenäisestä projektityöskentelystä. Toivomme, että olet henkilönä vastuuntuntoinen ja joustava ja että sinulla on tavoitteellinen tapa työskennellä. Sinulla on ajantasaista kiinnostusta ja näkemystä asumisen tulevaisuudesta ja trendeistä. Tiivis yhteistyö sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa edellyttää sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja.

Join our journey

Hae tehtävää mahdollisimman pian osoitteessa www.bonava.fi/tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa: Suunnittelu- ja tuotekehitysjohtaja Kaisu Nousiainen, +358104002007, kaisu.nousiainen@bonava.com.