(Poistunut julkaisusta)

Arkkitehtisuunnittelija- harjoittelija
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Haemme Helsinkiin
ARKKITEHTISUUNNITTELIJA - HARJOITTELIJOITA

avustaviin arkkitehtisuunnittelun tehtäviin pääkaupunkiseudulle alkuun kesän ajaksi osaksi ammattitaitoista ja reipasta tiimiämme. Mahdollisuutena on jatkaa töitä kesän jälkeen opiskeluiden ohessa. Työ sisältää mm. pohjakuvien digitointia, kylpyhuoneiden ja yleisten tilojen suunnittelua ja piirtämistä sekä asiakkaiden kanssa kanssakäymistä. Työskentelet kokeneemman arkkitehtisuunnittelijan ja arkkitehtitiimin kanssa.

Meillä työskentely
”Suureksi yllätykseksi pääsin mukaan ihan oikeisiin projekteihin ja sain hoidettavaksi tiettyjä osa-alueita projektien suunnittelusta. Oppimisessa iso apu oli siinä, että minulle oli nimetty henkilö, joka auttoi minua tarvittaessa. Mentorini on aina valmis auttamaan ja muutenkin huipputyyppi. Samoin koko työyhteisö on yllättänyt positiivisesti, Swecolla saa työskennellä erittäin mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden kanssa.” (Swecon kesätyöntekijä)

Sinun ei tarvitse olla valmis asiantuntija, vaan tuemme monipuolisesti ammatillista kasvuasi. Esimiehemme ja työkaverisi ovat valmiita auttamaan ja tukemaan! Odotamme, että sinulla on uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Swecolaiset ovat helposti lähestyttäviä ja sitoutuneita työkavereita. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan riippumatta kokemusvuosista.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Olet opintojen loppupuolella oleva arkkitehti- tai rakennusarkkitehtiopiskelija. Mahdollinen aiempi työkokemus alalta katsotaan sinulle eduksi muttei ole pääasia, vaan enemmän arvostamme reipasta asennetta ja halua oppia uutta. Etsit opintojasi vastaavaa kesätyötä ja haaveissasi on löytää työpaikka, jossa voisit työskennellä myös tulevaisuudessa. 

Hakeminen
Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja opintorekisteriotteesi meille alla olevan hakupainikkeen kautta.

Kesätyöhakumme on avoinna 17.2.2019 asti mutta käsittelemme hakemuksia ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten olethan nopea! Ilmoitathan hakemuksessasi, missä kaupungissa haluaisit työskennellä.