(Poistunut julkaisusta)

Arkkitehti/rakennusarkkitehti, VPL Arkkitehdit Oy (Helsinki)
VPL Arkkitehdit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

VPL Arkkitehdit on vuodesta 1961 toiminut arkkitehtitoimisto. Toimistomme on erikoistunut terveydenhuollon rakennusten, opetus- ja tutkimustoiminnan- sekä toimistorakennusten suunnitteluun. Meistä lisää kotisivuillamme http://www.vpl.fi/.

Etsimme nyt joukkoomme arkkitehtiä Helsingin Punavuoren toimipisteelle.

Tehtävässä tulet työskentelemään suunnittelutehtävissä erilaisten julkisten rakennusten korjaus- sekä uudisrakentamisprojektien parissa. Tehtävässä käytössäsi ovat pääasiassa ArchiCAD ja Revit -työkalut. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian kevään 2019 aikana.

Hakijoilta toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusarkkitehti tai arkkitehti) sekä jo jonkin verran aiempaa kokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä. Voit olla alalla pitkään toiminut henkilö tai uraansa aloitteleva tekijä, joka haluaa kehittyä alan ammattilaiseksi. Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä hoitaa isojakin kokonaisuuksia. Arvostamme erityisesti työssä käytettävien työkalujen tuntemusta (joko AutoCAD tai Revit).

Tarjoamme pitkäaikaisen työn mielenkiintoisten projektien parissa. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoisen ja mukavan tiimin tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse Anette Tervakankaalle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi, otsikolla "Arkkitehti". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-14, Anette Tervakankaalta, p. 050 411 0271.