(Poistunut julkaisusta)

Arkkitehtikoordinaattori
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

ARKKITEHTIKOORDINAATTORIA

sisustussuunnitteluosastolle.


Tehtäviisi kuuluu

Arkkitehtikoordinaattorina olet osa laivan perussuunnittelusta vastaavaa suunnittelutiimiä. Tehtävässäsi seuraat laivojen sisustuksen arkkitehtisuunnitelmia ja kustannusrakennetta, tarkastellen suunnitelmia ja arvioiden erilaisten ratkaisujen kustannusvaikutusta. Olet mukana sisustussuunnitelmia käsittelevissä neuvotteluissa telakan edustajana. Tavoitteena on korkealuokkainen, arkkitehtisuunnitelman sekä säännöt, määräykset ja sopimukset täyttävä kustannustehokas perussuunnitteluaineisto.


Toivomme hakijalta

Sinulla on tehtävään soveltuva suunnittelijan koulutus tai tekninen/kaupallinen koulutus. Työssä menestyäksesi tarvitset rakennuspiirustusten tulkintataitoa, taloudellista ja analyyttistä ajattelutapaa sekä oma-aloitteisuutta.

Toimit itsenäisellä työskentelyotteella ja mietit asioita ratkaisukeskeisellä lähestymistavalla. Sinulla on kykyä suunnitelmalliseen, järjestelmälliseen ja hyvin jäsenneltyyn työskentelyyn sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa. 

Hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot sekä suomen ja englannin kielen taito ovat valttikortteja arkkitehtikoordinaattorina. 

Hallitset 2D / 3D suunnitteluohjelmat ja sinulla on hyvät taidot MS Office-ohjelmien käsittelyssä.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Tarjoamme position kansainvälisessä yrityksessä, monipuolisella työnkuvalla ja mahdollisuuksilla ammatilliseen kehittymiseen. Sinua tukee kansainvälinen tiimi, joka koostuu kokeneista ammattilaisista.

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Esmeralda Stahlberg
Manager, Architectural Team Interior design
+358 40 7376 272
esmeralda.stahlberg@meyerturku.fi