(Poistunut julkaisusta)

ARKKITEHTIKOHTEIDEN MYYJÄ
Klas 1 / Pihla Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Hei huippumyyjä,

Oletko kiinnostunut moderneista, lasipinnoiltaan suurista rakennuskohteista? Kuulostaako asiakaskeskeinen myyntiprosessi ja ostokokemus sinun jutultasi? Löytyykö sinulta halua ja sisua pitkäjänteiseen ja ratkaisukeskeiseen asiakastyöhön?

Etsimme juuri sinua, huipputuloksiin pääsevä, arkkitehtuurista ja rakennusalasta kiinnostunut ja jo näyttöjä muutaman vuoden ajan myynnistä kerryttänyt myyjä! Tarkoituksenamme on ottaa haltuun vuonna 2020 vielä suurempi markkinaosuus ikkunamarkkinoilta ja siitä syystä etsimme uutta tuloksentekijää Vantaalle.

Tehtäväsi KLAS1 huippumyyjänä koostuvat seuraavista asioista

  • Arkkitehtikohteiden myynnistä ja myyntiä vauhdittavista toimista. Myyntikohteet ovat arkkitehtien suunnittelemia omakotitaloja ja vapaa-ajan asuntoja.
  • Arkkitehtien kontaktointia puhelimitse ja sähköpostitse.
  • Arkkitehtitoimistoissa vierailua sekä arkkitehtien tuotekoulutusta KLAS1 – tuotteiden osalta.
  • Olet mukana myös alan messuilla ja tapahtumissa markkinoiden palvelujamme ja tuotteitamme.

Tehtäväsi myyjänä on tärkeä osa liiketoimintatavoitteidemme toteutumista ja asiakaslupauksemme täyttymistä. Lisäksi pääset kehittämään taitojasi myyjänä, asiantuntijuuttasi arkkitehtikohteiden suunnittelussa sekä kasvattamaan omaa verkostoasi. Työ sisältää jonkun verran matkustamista Etelä-Suomen alueella. Toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta sekä itsenäistä, joustavaa työotetta. Työ edellyttää ajoittaista iltatyöskentelyä tuote-esittelyjen ja tapahtumien muodossa.  Hakijan täytyy osata tulkita rakennuslupakuvia sujuvasti.

KLAS1 tarjoaa markkinoiden moderneimmat ikkunatuotteet, jotka täydentävät tämän päivän vaativaa arkkitehtuurista rakentamismallia. Tuotteet ovat moderneja ja käyttökokemukseltaan erinomaisia. Asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä! Tutustu meihin lisää TÄÄLLÄ.

Mikäli sinulta löytyy loppumaton halu menestyä ja työskennellä modernien ikkunatuotteiden parissa, olet askeleen lähempänä KLAS1 myyntitiimiä! Me olemme kasvava, tehokas ja menestynyt toimija, ja toivomme joukkoomme rentoa tyyppiä muiden jatkoksi! Hae heti mutta viimeistään 8.12.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aki Lindgren puh. 0400 768 423.