Arkkitehti
Rakennuskonsultointi K-Suunnittelu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Haemme kokoaikaiseen työsuhteeseen arkkitehtia tai rakennusarkkitehtia uudis- ja korjausrakentamisen suunnittelutehtäviin Imatralle, Mikkeliin tai Savonlinnaan. 

Koulutukseltasi olet arkkitehti tai rakennusarkkitehti ja sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus arkkitehtisuunnittelutehtävistä. Olet työskennellyt sekä uudisrakentamis- että korjaushankkeiden parissa. Arvostamme innovatiivisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia osana tiimiä. Katsomme eduksi Archicad-ohjelmiston sujuvan käytön ja aiemman kokemuksen tietomallipohjaisesti toteutetuissa rakennushankkeissa.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, monipuoliset työtehtävät sekä mahdollisuuden itsesi ja yrityksen toiminnan kehittämiseen.

Kysy rohkeasti lisätietoja tarjolla olevasta tehtävästä suunnittelujohtaja Kimmo Hartikaiselta (puh. 040 550 9447, kimmo.hartikainen@k-suunnittelu.fi) tai toimitusjohtaja Riku Vihkolta (puh. 0440 360 900, riku.vihko@k-suunnittelu.fi). K-Suunnittelun toimintaan voit tutustua myös osoitteissa www.k-suunnittelu.fi. ja facebook.com/ksuunnittelu. Palkkaamme sopivan henkilön heti hänet löydettyämme. Työtehtävät voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoisen hakemuksen palkkatoivomuksineen sekä CV:n voit jättää osoitteeseen riku.vihko@k-suunnittelu.fi. Hakuaika päättyy 15.3.2021.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1420647
  • Tehtäväalue: Arkkitehti- ja suunnittelutehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Imatra, Mikkeli, Savonlinna
  • Lisätietoja antaa: Suunnittelujohtaja Kimmo Hartikainen, puh. 040 550 9447, kimmo.hartikainen@k-suunnittelu.fi