Arkkitehti
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Tehtävän kuvaus

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimella on toimitiloja lähes 300:ssa eri osoitteessa. Tilat ovat sosiaali- ja terveydenhuollon toimitiloja ja erityisasuntoja, joiden neliömäärä on yhteensä noin 500.000 m2. Väestön ikääntyminen, kaupungistuminen ja digitalisaatio haastavat toimialaa jatkuvaan uudistumiseen ja kehittymiseen. Helsingin sotella on huomattavan suuri talonrakennusohjelma vireillä vuoteen 2030 mennessä.

Tilapalvelujen vastuulla ovat toimialan palvelutilaverkon suunnitteluun, ydintoiminnan tarvitsemien tilahankkeiden ohjelmointiin ja suunnittelun ohjaukseen sekä muiden tilatarpeiden toimeenpanemiseen liittyvät tehtävät. Lisäksi ylläpidämme tilojen vuokrarekisteriä, johdamme toimialan tilankäyttöä sekä vastaamme toimialan edunvalvonnasta kaikissa maankäyttöön ja tiloihin liittyvissä asioissa.

Haemme asiantuntijajoukkoomme sosiaali- ja terveydenhuollon tiloista ja tilojen kehittämisestä kiinnostunutta arkkitehtiä vakinaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä toimit toimialan vastuuhenkilönä suurissa sosiaali- ja terveydenhuollon peruskorjaus- ja uudisrakennusprojekteissa. Tehtävänä on nimettyjen tilahankkeiden kokonaisuuden asiantuntijajohtajuus, hankkeiden käynnistäminen, toimialan linjausten ja käyttäjätiedon koordinointi, projektisuunnittelu-, tarvekuvaus-, tarveselvitys-, hanke- ja toteutussuunnittelu.

Lisäksi vastaat sosiaali- ja terveystoimialan tilasuunnittelun asiantuntijana tilojen käytöstä ja toiminnallisuudesta sekä toimit suunnittelijoiden apuna tilahankkeissa.
Tehtävä edellyttää suurten kokonaisuuksien hallintaa sekä syvällistä ja laaja-alaista sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan ja rakentamisen tuntemusta. Lisäksi edellytetään kykyä tiedon hankintaan ja soveltamiseen ja ammattitaidon jatkuvaa ylläpitämistä. Tehtävässä korostuvat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, usean hankkeen ja kokonaisuuden yhtäaikainen koordinointikyky sekä paineensietokyky.

Kelpoisuusehdot:

Teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto.

Pitkäaikainen käytännön työkokemus tehtäväkuvauksen mukaisista työtehtävistä.

Suomen kielen erinomainen ja ruotsin kielen tyydyttävä taito.

Tehtävässä luetaan eduksi:

Kokemus kunnallisesta toimintaympäristöstä ja lautakuntaesitysten ja lausuntojen valmistelusta
Toimialan tilojen, rakennusten ja erityisasumisen suunnittelun ja käytön hallinta.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.
Toimessa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden soveltaa ja kehittää ammattitaitoasi ja osaamistasi suuren sosiaali- ja terveystoimialan organisaation asiantuntijana. Lisäksi kaupungin hyvät henkilöstöedut. Lue lisää alta kohdasta lisätietoa.

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Pirjo Sipiläinen, johtava arkkitehti p. 050 575 9337, pirjo.sipilainen@hel.fi

Lisätietoa

http://helmi.hel.fi/henkilosto/Henkilostoedut/Sivut/default.aspx

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362067
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki