(Poistunut julkaisusta)

Arkkitehti
Arkkitehtitoimisto Heikki Kirjalainen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020
Arkkitehtitoimisto Heikki Kirjalainen Oy on vuonna 1994 perustettu keskisuuri mikkeliläinen arkkitehtitoimisto. Arkkitehtitoimiston kohteita ovat julkiset rakennukset: koulut, oppilaitokset, virastot, hoitolaitokset liikerakentaminen sekä rivi- ja kerrostalot.

Etsimme asiakkaallemme Arkkitehtitoimisto Heikki Kirjalainen Oy:lle suorarekrytointina arkkitehtia.

Toimenkuvassasi teet julkisten rakennusten sekä asuntokohteiden arkkitehtisuunnittelua. Tulet osallistumaan kokonaisvaltaisesti hankkeiden kaikkiin vaiheisiin aina käynnistämisvaiheesta luonnosten kautta detaljisuunnitteluun.

Jos olet koulutukseltasi arkkitehti, rakennusarkkitehti, arkkitehti YO tai rakennusinsinööri sekä omaat jonkin verran suunnittelukokemusta ja työkaluna olet käyttänyt Archicad-ohjelmistoa, olet henkilö, josta olemme kiinnostuneet. Edellytämme hakijoilta lisäksi hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista.

Kyseessä on vakituinen kokoaikainen työsuhde ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Voit katsoa lisätietoa yrityksestä, käytössä olevista järjestelmistä, meneillään olevista projekteista ja referensseistä osoitteessa www.ark-kirjalainen.fi.

Jätä hakemus palkkatoiveineen ohessa olevan hakulinkin kautta 9.2.2020 mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa Heikki Kirjalainen puh. 040 065 5004 tai sähköpostilla heikki.kirjalainen@ark-kirjalainen.fi. Rekrytointiprosessista lisätietoa antaa tarvittaessa Go On Yhtiöiden Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai Anna Orava puh. 044 585 9886.