(Poistunut julkaisusta)

Arkkitehti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Työavain 4-123-18
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 28.09.2018 kello 15:45
Kaupunkisuunnittelukeskus, Kirkkojärventie 6 B 02770 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkisuunnittelukeskus
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Tule suunnittelemaan kasvavaa kaupunkia!

Asemakaavojen, asemakaavamuutosten ja niihin liittyvien suunnitelmien ja selvitysten laatiminen. Osallistuminen poikkeamispäätösten, suunnittelutarveratkaisujen ja lausuntojen valmisteluun.

Kaupunkisuunnittelukeskuksen toimipaikka on siirtymässä vuoden 2018 aikana Otaniemeen. Muuton myötä kehitämme kaupunkisuunnittelussa toimintatapoja, kaupungin uudenlaista palvelukulttuuria ja yhteistyötä eri toimijoiden kanssa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimus:  Korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme kokemusta maankäytön suunnittelusta, kunnallishallinnon tuntemusta, käytössämme olevien MicroStation ja Stella-ohjelmistojen hallintaa sekä tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja

Tehtäväkohtainen palkka: 3775,25 €/kk (+ mahd. työvuosilisät)
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa

Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset.

Kaupunkisuunnittelukeskuksen tehtävänä on suunnitella maankäyttöä Espoossa. Keskus laatii yleis- ja asemakaavat, joilla ohjataan kaupungin kehitystä. Lisäksi keskuksessa laaditaan kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat. Kaupunkisuunnittelukeskuksessa on tällä hetkellä 135 työntekijää.

Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö.

Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin 

Suunnittelupäällikkö Liisa Ikonen
043 825 1183

Suunnittelupäällikkö Meiri Siivola
046 877 2587