(Poistunut julkaisusta)

Arkkitehti
Sweco Rakennetekniikka

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Haemme Kuopioon
ARKKITEHTIA

monipuolisiin suunnittelutehtäviin. Meillä on arkkitehtiosastolla 11 hengen osaava työyhteisö. Suunnitteluprosesseissa pääpaino on tietomallipohjaisessa työskentelyssä, käytössämme on ArchiCAD sekä AutoCAD+ARK11.2015 ohjelmistot. Toimimme myös tietomallien BIM-koordinointitehtävissä. Toimenkuva ja mahdolliset vastuut määritellään valittavan henkilön työkokemuksen perusteella.

Meillä työskentely
Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen
Sinulla on arkkitehdin korkeakoulututkinto. Olet yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja sinulla on positiivista palveluhenkisyyttä. Haluat kehittyä ja kehittää arkkitehtiosaston toimintatapoja. Avoin suhtautuminen, innostus arkkitehtuuriin ja ongelmanratkaisukyky auttavat sinua menestymään työssäsi.

Hakeminen
Hakuaika päättyy 24.08.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi alla olevan hae paikkaa -painikkeen kautta. Olethan nopea, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.