(Poistunut julkaisusta)

ARKKITEHTI
Helsingin Yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Olet mukana huolehtimassa siitä, että yliopistolla on käytössään tarkoituksenmukaiset, toimivat ja uudenaikaiset toimitilat

Arkkitehtina olet mukana huolehtimassa siitä, että yliopistolla on käytössään tarkoituksenmukaiset, toimivat ja uudenaikaiset toimitilat. Sinulla on tärkeä rooli yliopiston investointihankkeissa ja uusien tilaratkaisujen kehittämisessä, jotta yliopisto voi tarjota henkilöstölle ja opiskelijoille tulevaisuuden työskentely-, oppimis- ja tutkimusympäristön. Arkkitehdin tehtäviin kuuluu investointihankkeiden valmistelu ja osallistuminen suunnittelun johtamiseen. Lisäksi arkkitehti vastaa erikseen määritetyn käyttäjäryhmän tai kampuksen tilasuunnittelusta ja -hallinnasta eli tilapäällikkötehtävästä.

 

Toimit tiiviissä yhteistyössä yliopiston arkkitehtien ja toimialan muun henkilöstön sekä uuden Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:n ja eri yliopistoyksiköiden henkilöstön kanssa. Olet aktiivisesti mukana uusien toimitila- ja palvelukonseptien kehittämisessä ja käyttöönotossa. Tässä työssä avuksi on näkemyksellinen ote toimitilojen kehittämisestä sekä kyky rakentaa ja ylläpitää toimivaa yhteistyöverkostoa.

 

Hyvän pohjan arkkitehdin tehtäviin antaa ylempi korkeakoulututkinto, kokemus suunnittelusta tai toimitilojen muusta kehittämisestä ja näkemys alan kehityssuunnista. Erityisesti hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä valmius seurata niin oman alan, yliopiston kuin yhteiskunnan asioita ovat tehtävässä tärkeitä. Kansainvälisen yhteistyön mahdollistaa suomen, ruotsin ja englannin kielen riittävä osaaminen.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 20.5.2018 mennessä viitteellä FI-12509 osoitteessa www.mercuriurval.fi. Tiedusteluihin vastaa Mercuri Urvalilla Ari Pekka Kivinen,

puh. 0207-420 545 (parhaiten tavoitettavissa 8.5.2018 klo 9-11 ja 16.5.2018 klo 9-11).