(Poistunut julkaisusta)

Arkkitehti
NAC Arkkitehdit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Haemme kasvavaan voittajajoukkueeseemme vastuunsa kantavaa

ARKKITEHTIÄ

sekä uudis- että korjauspuolen projekteihin suunnittelijan tehtäviin. Kohteet, joiden parissa pääset työskentelemään, ovat pääosin julkisen rakentamisen kohteita.

Tehtävänäsi on tehdä projektiarkkitehtina luonnoksia, pääpiirustuksia ja toteutussuunnitelmia. Olet mukana ohjaamassa suunnitteluryhmää yhdessä pääsuunnittelijan kanssa.

Vastaat projektissa organisoinnista, aikataulujen pitävyydestä sekä yhteistyön sujuvuudesta toimistomme sisällä sekä asiakkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Osallistut myös itse vahvasti asiakasprojektien toteutukseen toimiston edustajan roolissa.  Käytät työssäsi 3D mallintamisohjelmaa (Revit) ja omaat kokemusta vastaavasta ohjelmasta. Myös visualisointien toteuttaminen voi kuulua tehtäviisi.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (Arkkitehti). Pääsuunnittelijakoulutus katsotaan eduksi. Vahva työkokemus arkkitehti- tai insinööritoimistosta tai rakennusliikkeen palveluksesta katsotaan erinomaiseksi pohjaksi tehtävän onnistumiseen.

Hallitset sujuvan suomen kielen taidon sekä pystyt kommunikoimaan englannin kielellä. Ruotsin kieli katsotaan eduksi.

Olet kokenut Autocad -ohjelman käyttäjä ja hallitset myös Office ohjelmat. Adobe -ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi

Tehtävä on upea mahdollisuus kokeneelle ja kehittymishaluiselle arkkitehdille. Tarjoamme mahdollisuuden lisäkouluttautumiseen kiinnostuksesi mukaan myös pääsuunnittelijaksi saakka mukavassa monikulttuurisessa tiimissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuija Koski / WasaTalent +358(0)50 3065587.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi viimeistään 27.5.2018.