(Poistunut julkaisusta)

Arkkitehti (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Asiakkaamme on koko Suomen alueella toimiva, laadukas ja innovatiivinen arkkitehtitoimisto. Yrityksen ammattitaitoinen henkilöstö omaa vahvan suunnittelukokemuksen ja he toteuttavat korkeatasoisia kohteita.

Etsimme asiakkaallemme nyt ammattitaitoisia ja innovatiivisia

ARKKITEHTEJÄ 

Tampereelle monipuolisiin hankkeisiin.

Työ on kokemusta ja vahvaa ammattitaitoa edellyttävää, itsenäistä suunnittelutyötä. Asiakkaamme arvostaa jatkuvaa kehitystä, joten osaamisesi ja vahvuutesi vaikuttavat osaltaan työnkuvan muodostumiseen. 

Etsimämme henkilö omaa alan korkeakoulututkinnon (arkkitehti tai sisustus-/rakennusarkkitehti) sekä kokemusta ja näyttöjä itsenäisesti suoritetuista projekteista. Hahmotat laajankin projektin arkkitehtoniset kokonaisuudet ja ymmärrät projektin kulkua myös teknisestä ja laadullisesta näkökulmasta. Olet uudistumiskykyinen ja haluat oppia uutta toimialan kehittyessä. Ymmärrät asiakkaiden tarpeita ja toimit ammattimaisesti tilanteessa kuin tilanteessa. 

Tässä yrityksessä ideoitasi arvostetaan ja työntekijöiden hyvinvointiin panostetaan. Ammattitaitoaan pääsee kehittämään ja ylläpitämään säännöllisesti erilaisten koulutusten sekä osaavan tiimin avulla. 

Kiinnostuitko tästä uramahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi CV:n kera osoitteessa https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=233 jo tänään ja tule osaksi asiakkaamme innostunutta ja osaavaa tiimiä! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytoinnissa avustavalta Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Nina Koskiselta arkisin, p. 050 555 0392.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.