(Poistunut julkaisusta)

Arkkitehti, Microsoft Dynamics NAV
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Liiketoimintamme kasvaa ja siksi etsimme nyt projekteihimme sekä Microsoft Dynamics NAV- että LS NAV -arkkitehtiä. Järjestelmätekemisen lisäksi vuorovaikutat sujuvasti niin tiimisi kuin asiakkaankin kanssa ja ratkaiset ongelmia positiivisella otteella.

Tehtävä

Tässä työssä pääset mukaan voimakkaasti kasvavaan Microsoft Dynamics NAV- ja LS Retail -liiketoimintaamme. Vahvistamme jatkuvasti yksikköämme vastaamaan asiakastarpeisiin sekä uusiin teknologioihin. Asiakkaamme vaihtelevat kotimaisista tunnetuista toimijoista kansainvälisiin asiakkuuksiin. Projekteissa toimimme sekä Suomessa että yhteistyössä kollegoidemme kanssa Tanskassa ja Ruotsissa.

Juuri nyt etsimme sekä Microsoft Dynamics NAV- että LS NAV -arkkitehtiä. Arkkitehtinä osallistut toimitusprosesseihimme projektin alusta loppuun saakka, myyntivaiheesta projektin päätökseen.

Projektitoimituksissa vastaat kokonaisarkkitehtuurin suunnittelusta ja toteutuksesta osana projektitiimiä. Myyntivaiheessa taas teet yhdessä myyjiemme kanssa tarjouspyyntöjä ja työmääräarvioita sekä demoat palveluratkaisuja asiakkaalle.

Töitä teet tiiviisti myös asiakkaiden kanssa. Kaikkea tekemistäsi ohjaakin asiakkaan tarpeiden analysointi ja niihin sopivien ratkaisujen etsiminen.

Sinä

Odotamme, että sinulla on jo hyvä tuntemus Microsoft NAV 2015 -järjestelmästä (tai uudemmasta versiosta). Erityisen hyvin tunnet jonkin osa-alueen, kuten master datan, varaston, myynnin, oston tai logistiikan.  

Teknisen kokonaisjärjestelmän lisäksi tietotaitosi kattaa MS SQL -tietokannan ja palvelininfrastruktuurin, jotta pystyt luomaan tehokkaita ja toimivia ratkaisuja. Laadusta tinkimättä.

Työssä menestyminen vaatii:

  • laajaa kokemusta koko Dynamics (LS) NAV -järjestelmän ohjelmistopinosta
  • integraatioiden ja niiden toteutustekniikoiden tuntemusta
  • palvelinarkkitehtuurien tuntemusta.

Arvostamme suuresti myös LSRetail-vertikaalin tuntemusta, ohjelmointiosaamista Dynamics- ja C#-alueelta sekä kaupanalan kokemusta.  

Henkilökohtaisilta ominaisuuksiltasi olet työssäsi tehokas ja vastuuntuntoinen. Ratkot ongelmia positiivisella asenteella. Näet kokonaiskuvan, etkä jätä huomioimatta asiakastarpeen näkökulmasta tärkeitä yksityiskohtia. Pystyt tunnistamaan riskejä ja tuomaan ne esiin hyvissä ajoin.  

Yksin projekteja ei tehdä, mutta viestitkin aktiivisesti niin oman tiimin kesken kuin asiakkaan kanssa. Yhteistyö sinulta sujuu suomen lisäksi myös englannin kielellä. Tehtävä edellyttääkin toisinaan myös matkustamista sekä Suomessa että ulkomailla.

Me

Sinua odottaa laaja ja kyvykäs NAV ja LS NAV -asiantuntijayhteisömme. Kokemusta tässä porukassa riittää, mutta yhdessä kehitymme jatkuvasti matkalla kohti Dynamics 365 -ekosysteemiä.

Koko Solteqissa on yhteensä yli 550 asiantuntijaa viidessä eri maassa. Kaikkien kesken ajatuksia vaihdetaan paljon ja sparrausta saa, kun sitä tarvitsee. Asiantuntijuuteen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään.

Tarjoamme sinulle kattavat työsuhde-edut ja hyvät uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Käytössäsi ovat niin uusimmat työvälineet kuin lounas- ja liikuntaetu sekä hierontapalvelut. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit. Työskentelet joko Tampereen tai Vantaan toimistolla tai Turussa.

Näin haet

Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Näetkö itsesi osana solteqlaisten kasvavaa joukkoa? Lähetä meille hakemuksesi (palkkatoiveineen) viimeistään 15.10.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa Miialta, miia.toivanen@solteq.com.