Arkkitehti, Kaupunkisuunnittelukeskus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020

Tule suunnittelemaan kasvavaa kaupunkia!

Tehtäviin kuuluu asemakaavojen, asemakaavamuutosten ja niihin liittyvien suunnitelmien ja selvitysten laatiminen. Lisäksi osallistut poikkeamispäätösten, suunnittelutarveratkaisujen ja lausuntojen valmisteluun.

Työpaikan nimi: Kaupunkisuunnittelukeskus

Työaika: 36 h 45 min / viikko

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Arvostamme kokemusta kaavoituksesta ja maankäytön suunnittelusta, kunnallishallinnon tuntemusta, käytössämme olevien MicroStation ja Stella-ohjelmistojen hallintaa sekä tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen taitoa.

Tekninen ja ympäristötoimi luo asumiselle ja elinkeinoille viihtyisät ja toimivat edellytykset. Kaupunkisuunnittelu rakentaa espoolaisille kestävää elinympäristöä pitkälle tulevaisuuteen. Kaupunkisuunnittelukeskus suunnittelee Espoon maankäyttöä, laatii yleis- ja asemakaavat sekä kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat.

Toimimme Otaniemessä, metroaseman vieressä, uusissa monitoimityötiloissa. Tarjoamme asiantuntevan ja monialaisen työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet ja joustavat etätyömahdollisuudet. Meillä työskentelee noin 130 ammattilaista. Toimimme monissa verkostoissa ja teemme yhteistyötä kaupungin eri toimialojen, asukkaiden ja muiden kumppanien kanssa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1348152
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo