(Poistunut julkaisusta)

Arkkitehti kaupunkisuunnittelukeskukseen
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Kuvaus tehtävästä:
Asemakaavojen, asemakaavamuutosten ja niihin liittyvien suunnitelmien ja selvitysten laatiminen. Osallistuminen poikkeamispäätösten, suunnittelutarveratkaisujen ja lausuntojen valmisteluun.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi:
Kaupunkisuunnittelukeskus

Työaika:
36.15 h/vko

Sopimusala:
TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto tai muu soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään:
sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme:
kokemusta maankäytön suunnittelusta, kunnallishallinnon tuntemusta, käytössämme olevien MicroStation ja Stella-ohjelmistojen hallintaa sekä tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen taitoa.


Tekninen ja ympäristötoimi luo asumiselle ja elinkeinoille viihtyisät ja toimivat edellytykset. Kaupunkisuunnittelu rakentaa espoolaisille kestävää elinympäristöä pitkälle tulevaisuuteen. Kaupunkisuunnittelukeskus suunnittelee Espoon maankäyttöä, laatii yleis- ja asemakaavat sekä kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat.

Toimimme Otaniemessä, metroaseman vieressä, uusissa monitoimityötiloissa. Tarjoamme asiantuntevan ja monialaisen työyhteisön, nykyaikaiset työvälineet ja joustavat etätyömahdollisuudet. Meillä työskentelee noin 130 ammattilaista. Toimimme monissa verkostoissa ja teemme yhteistyötä kaupungin eri toimialojen, asukkaiden ja muiden kumppanien kanssa.