Arkkitehti - Jyväskylä
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2021
LPV arkkitehdit, on täyden palvelun arkkitehtisuunnittelua tarjoava yritys, joka on perustettu vuonna 1988. Toimistot sijaitsevat Helsingissä ja Jyväskylässä. Kohteisiimme kuuluu kouluja, oppilaitoksia, julkisia rakennuksia, toimisto- ja liikerakennuksia, arvorakennusten peruskorjauksia ja asuntosuunnittelua.
Etsimme asiakkaallemme Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylä Oy:lle Arkkitehtisuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan tai osa-aikaiseen työsuhteeseen Jyväskylään. Eilakaisla avustaa rekrytoinnissa, mutta valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyritykseemme. Käsittelemme hakemuksia tarvittaessa jo hakuajan aikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti!

Tehtävän kuvaus

Arkkitehtinä Arkkitehtitoimisto LPV Jyväskylä Oy:llä pääset mukaan mielenkiintoisiin ja vaihteleviin julkisen rakentamisen ja asuinrakentamisen suunnitteluprojekteihin. Voit olla valmistumisen kynnyksellä oleva, vastavalmistunut tai jo kokenut suunnittelija/ projektiarkkitehti.

Oletko etsimämme henkilö?

Etsimme oma-aloitteista, itsenäiseen työhön kykenevää tiimipelaajaa. Eduksi katsomme visualisointi- ja havainnollistamistaidot ja omaat aitoa kiinnostusta arkkitehtuuria kohtaan. Koulutukseltasi voit olla arkkitehti, rakennusarkkitehti tai arkkitehtiylioppilas. Työvälineemme on ArchiCAD ja odotamme aikaisempaa käyttökokemusta ohjelmistosta.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme mahdollisuuden päästä näkemään ja oppimaan arkkitehtisuunnittelua monipuolisesti. Sinua odottaa 13 hengen ammattitaitoinen huipputiimi, jossa on hyvä yhteishenki. Yhdessä tiimin kanssa sinun on mahdollista osallistua muun muassa kolme kertaa vuodessa järjestettäviin virkistystapahtumiin, yhteisiin lounashetkiin sekä ulkomaan ekskursioihin. Mahdollisuus on myös kouluttautua pääsuunnittelijaksi, mikäli se on ajankohtaista.

Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Nea Pynnönen, puh. 050 323 7704 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 15.12.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat


Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1523332
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä, Keski-Suomi