(Poistunut julkaisusta)

Arkkitehti, juniorimallin mukainen tehtävä
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2019

Arkkitehti, juniorimallin mukainen tehtävä

Työavain 4-169-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.03.2019 (päättyy 30.11.2020)
Hakuaika päättyy 22.02.2019 kello 15:45
Kaupunkisuunnittelukeskus , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Kaupunkisuunnittelukeskus
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Tule suunnittelemaan kasvavaa kaupunkia! Asemakaavojen, asemakaavamuutosten ja niihin liittyvien suunnitelmien ja selvitysten laatimiseen osallistuminen. Kaupunkisuunnittelukeskuksen toimipaikka on siirtymässä vuoden vaihteessa Otaniemeen. Muuton myötä kehitämme kaupunkisuunnittelussa toimintatapoja, kaupungin uudenlaista palvelukulttuuria ja yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Juniorimalli on Espoon kaupungin malli vastavalmistuneiden ja opiskelujen loppuvaiheessa olevien nuorten rekrytoimiseksi kaupungin palvelukseen. Kyseessä on projektiluonteinen määräaikainen tehtävä. Palkka määräytyy opintojen valmiusasteen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto tai opintojen loppuvaiheessa olevan opiskelija.

Tehtävässä edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme kokemusta maankäytön suunnittelusta, kunnallishallinnon tuntemusta, käytössämme olevien MicroStation ja Stella-ohjelmistojen hallintaa sekä tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen taitoa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Tekninen ja ympäristötoimi luo päivittäisellä työllään asumiselle ja yrittämiselle toimivat ja viihtyisät edellytykset. Kaupunkisuunnittelukeskuksen tehtävänä on suunnitella maankäyttöä Espoossa. Keskus laatii yleis- ja asemakaavat, joilla ohjataan kaupungin kehitystä. Lisäksi keskuksessa laaditaan kaavoitusta tukevat liikennesuunnitelmat. Kaupunkisuunnittelukeskuksessa on tällä hetkellä 135 työntekijää. Espoo on yli 270 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Suunnittelupäällikkö Liisa Ikonen
043 825 1183

Suunnittelupäällikkö Meiri Siivola
046 877 2587