(Poistunut julkaisusta)

Arkkitehti Innovarch Oy:lle Espooseen
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Oletko jo valmistunut arkkitehti ja etsit itsellesi työpaikkaa missä pääset kehittämään osaamistasi ja saat lisää vastuuta kehittymisesi mukaan? Mikäli kyllä, jatka lukemista! Etsimme asiakasyrityksellemme Innovarch Oy:lle arkkitehtiä arkkitehtisuunnittelun tehtäviin. Työskentelet osana projektiryhmiä koulusuunnittelun tehtävissä mutta sinulla on mahdollisuus päästä myös muihinkin rakentamisprojekteihin. Ideaalihakijamme on innovatiivinen ja utelias arkkitehti, jolla on silmää ratkaisuille ja halukkuutta kehittyä entisestään.
Innovarch tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden vaikuttaa siihen, minkälaista arkkitehtuuria haluat toteuttaa. Tämän lisäksi Innovarchilla on loistavat kouluttautumis- ja etenemismahdollisuudet: Osaamisesi karttuessa voit edetä projektipäälliköksi ja kouluttautua työn ohessa pääsuunnittelijaksi.
Mikäli etsit itsellesi työpaikkaa tunnetussa arkkitehtitalossa ja haluat päästä kehittymään osana matalan hierarkian organisaatiota, tarjoaa Innovarch sinulle loistavan tilaisuuden! Lue lisää ja hae paikkaa mahdollisimman pian!
KUVAUS
Arkkitehtinä työskentelet etenkin koulusuunnittelun, mutta mahdollisesti myös muiden rakennusprojektien, kuten asunto- ja liikerakentamisen parissa. Työskentelet alussa kokeneemman arkkitehdin kanssa, mutta pääset heti työsuhteesi alusta alkaen tekemään töitä niin suunnittelun, asiakirjojen laadinnan kuin muidenkin projektien vaiheiden parissa.

Tulet työskentelemään osana mielekästä työyhteisöä Espoon Leppävaaran toimistolla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työssäsi pääset mukaan myös asiakkaiden parissa työskentelyyn ja oletkin mukana suunnittelupalavereissa yhdessä projektitiimin jäsenten kanssa.

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen
* Mielenkiintoisia projekteja ja lisää vastuuta
* Erinomaisen tilaisuuden kehittää ja toteuttaa omia näkemyksiä ja visioitasi
* Hyvät etenemismahdollisuudet: mahdollisuus nousta projektipäälliköksi ja kouluttaa itsesi pääsuunnittelijaksi
* Hyvät työsuhde-edut
* Innostavan työyhteisön sekä tuen menestymisellesi


Hyville ja luoville näkemyksillesi on tilaa Innovarchilla, ja sinulle annetaankin tilaisuus kehittää ja kouluttaa itseäsi työsi ohessa.
TYÖNKUVA

* Suunnittelutehtävät koulusuunnittelun ja liikerakennusten projekteissa
* Piirustukset, asiakirjojen laadinta sekä muut projekteihin kuuluvat työtehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet etsimämme henkilö mikäli sinulla on:


* Arkkitehdin tutkinto
* Noin vuoden verran kokemusta arkkitehdin tehtävistä (joko koulun aikana tai valmistumisen jälkeen)
* Osaaminen ArchiCadin käytöstä tai toissijaisesti Revit-osaaminen
* Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityötaidot
* Innovatiivinen ja utelias luonne
* Suomen kielen sujuvat taidot


Etsimämme henkilö on halukas kehittymään ja etenemään urallaan. Uskallat tuoda näkökulmiasi esille ja sinulla on motivaatiota edetä yhä vaativampiin tehtäviin.

Eduksi katsotaan kokemus esimerkiksi koulusuunnittelun tai liiketilasuunnittelun parista. Eduksi katsotaan myös visualisointiosaaminen, jolla pääsee mukaan hankekehitystehtäviin.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Espoo tai Helsinki
* Palkka: Sopimuksen mukaan
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Innovarch Oy:n puolesta, ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Innovarch Oy on yksi suurimmista arkkitehtitoimistoista maassamme. Tarjoamme pitkään ja laajaan kokemukseen perustuvia laadukkaita, taloudellisia ja aikaa kestäviä ratkaisuja, jotka luovat hyvät edellytykset asiakkaidemme liiketoiminnan kehittymiselle. Kaikessa toiminnassamme korostamme luotettavuutta ja asiakaskeskeisyyttä sekä tehokasta palvelua.
Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät työssään - jokaisella on oikeus hyvään esimieheen ja motivoivaan työnkuvaan. Voimia pitää riittää myös vapaa-ajalle! Tuemme työn, opiskelun, perhe-elämän ja vapaa-ajan yhteensovittamista mm. erilaisin työaika- ja etätyöskentelyjärjestelyin.