(Poistunut julkaisusta)

Arkittamon käyttöpäällikkö
Metsä Board

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2018

Metsä Board Simpele on johtava elintarvikepakkauksiin käytettävän taivekartongin valmistaja. Tehtaan vuotuinen tuotantokapasiteetti on 290 000 tonnia Metsä Board Classic FBB kartonkia. Tehtaalla työskentelee noin 260 alan ammattilaista.

KÄYTTÖPÄÄLLIKKÖ

Tehtävän kuvaus

Nykyisen käyttöpäällikön siirtyessä Metsä Boardissa uusin tehtäviin haemme Simpeleelle nykyaikaiseen kartonkiarkittamoon käyttöpäällikköä.
Käyttöpäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti arkittamon ja tuotevarastojen turvallisuudesta, laaduntuottokyvystä, tuotantotehokkuudesta, päivittäisestä toiminnasta, kustannus- ja energiatehokkuudesta, kunnossapito- ja kehitysinvestoinneista sekä vatuualueensa henkilöstön ammatillisesta osaamisesta ja sen kehittämisestä. Käyttöpäällikkö raportoi tuotantopäällikölle.
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vastuullisia työtehtäviä motivoituneessa työyhteisössä sekä mahdollisuuden kasvaa tulevaisuuden osaajaksi osana kehittyvää organisaatiotamme.

Edellytykset

- DI (Ins. Amk) -tutkintoa, taustaltaan koneautomaatio/-tekniikka tai tuotantotalous
- kannustavaa ja ihmisiä valmentavaa joukkuepeliasennetta
- jämäkkää johdonmukaista esimiesotetta
- arkituskokemusta tai tuotantokokemusta kappaletavarateollisuudesta
- kehittämis- ja kehittymishalua
- itsenäistä päätöstenteko- ja ongelmanratkaisukykyä
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantopäällikkö Heikki Värri, puh. 050 569 9687 (soittoaika viikot 30-31) ja Henkilöstöpäällikkö Teemu Kälkäjä puh. 040 832 3629(soittoaika viikot 32-33).

Hakeminen Jätä hakemus 26.8.2018 mennessä ja liitä mukaan ansioluettelosi.