Arkistonhoitaja
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2020

Tehtävän kuvaus

Tule tekemään merkityksellistä työtä kaupunkiympäristön toimialalle!

Haemme arkistonhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Tietopalvelu -yksikköön.

Vastaat sekä paperiarkiston että sähköisen säilyttämisen osalta toimialan asiakirjahallinnon ja arkistotoimen tehtävistä. Tehtävään sisältyy kehitys-, ylläpito- ja koulutustehtäviä.

Toimialalla on käytössä Lupapisteen sähköinen säilytysjärjestelmä ja Helsingin kaupungilla on käynnissä kaupunkiyhteisen digitaalisen säilytysjärjestelmän hanke dokumenttien pitkäaikaissäilytykseen.

Etsimme tehtävään yhteistyökykyistä ja vuorovaikutustaitoista henkilöä, jolla on positiivinen asenne. Työssäsi tarvitset oma-aloitteista työotetta, joustavuutta, paineensieto- ja organisointikykyä sekä hyvää tietoteknistä osaamista.

Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Työskentelemme uusissa toimitiloissa, jotka tarjoavat työlle viihtyisän ja monipuolisen ympäristön erittäin hyvien julkisten kulkuyhteyksien päässä Kalasatamassa.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva toisen asteen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään pidempiaikaista käytännön kokemusta asiakirjahallinnon ja arkistotoimen tehtävistä sekä suoritettua arkistotoimen tutkintoa tai kurssia. Lisäksi tehtävässä edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Eduksi katsomme kokemuksen valtion tai kunnallisen asiakirjahallinnon ja arkistotoimen tehtävistä sekä sähköisestä säilyttämisestä ja tiedonohjaussuunnitelman tuntemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Yksikön päällikkö Markku Leinonen, p. 09 310 26444 tai markku.leinonen@hel.fi Puhelintiedustelut 19.11. klo 10-11 ja 23.11. klo 13-14

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401284
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki