(Poistunut julkaisusta)

Arkistonhoitaja (2 tehtävää)
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2018

Tehtävän kuvaus


Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan asiakirjahallinnon yksikköön haetaan kahta vakinaista arkistonhoitajaa 1.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Onko sinulla reipas ja myönteinen työasenne, kykenet tarkkuutta vaativaan työhön ja olet kiinnostunut arkistoista?

Arkistonhoitaja osallistuu kaikkiin asiakirjahallinnon yksikön työnkiertoon kuuluviin tehtäviin. Tärkeimpiä tehtäviä ovat keskusarkistojen ja sairaaloiden potilasarkistojen tietopalvelu ja arkistonhoito. Tietopalvelussa tarvitaan monipuolisia asiakaspalvelutaitoja. Tehtävään kuuluu myös tavallisten toimisto-ohjelmien ja toimialan tietojärjestelmien käyttäminen osana perustehtävien hoitamista.

Työ edellyttää eri toimipisteiden koon vuoksi kykyä sekä tiimityöskentelyyn suuremmissa arkistoissa että itsenäiseen työhön yhden henkilön arkistoissa.

Yksikön toimipisteitä ovat terveydenhuollon keskusarkisto (Kivikonkuja 4), sosiaalihuollon keskusarkisto (Toinen linja 4) sekä Auroran, Haartmanin, Laakson ja Malmin sairaaloiden potilasarkistot. Arkistonhoitajan toimipiste palvelussuhteen alussa on toinen keskusarkistoista. Työnkuvaan kuuluu sijaistaminen tai kiertäminen työtilanteen mukaan potilasarkistoissa. Tehtävässä tarvitaan siten valmiuksia kiertää eri puolella kaupunkia olevissa toimipisteissä.

Hyvä fyysinen kunto on välttämätöntä, sillä arkistonhoitajan päivittäistyöhön kuuluu painavienkin arkistokoteloiden tai -laatikoiden nostelua esimerkiksi korkealle kurkottamalla tai alas kumartumalla. Työ sisältää runsaasti käsillä tehtäviä samanlaisena toistuvia liikkeitä.

Arkistoalan kokemuksesta ja koulutuksesta on etua.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta.

Kelpoisuusehto


Keskiasteen tutkinto.
Suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Valitun tulee esittää työterveyshuollon todistus sopivuudestaan tehtävään.

Luemme eduksi


asiakirjahallinnan kokemuksen ja koulutuksen.