(Poistunut julkaisusta)

Arkistointiharjoittelija
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2020
Haemme Helsingin Töölön toimistoomme 

Arkistointiharjoittelijaa /korkeakouluharjoittelijaa

Tehtäväsi on osallistua Työterveyslaitoksen asiakirja-aineiston seulontaan ja järjestämiseen. Tehtävä liittyy siirtymiseemme sähköiseen asiakirjahallintaan ja arkistointiin. Harjoittelija tekee sähköisen asiakirja-aineiston seulonta- ja luettelointitöitä ja tarvittaessa päätearkiston järjestys- ja digitointitehtäviä. Lisäksi harjoitteluun voi kuulua muita laitoksemme tiedonhallinnan tehtäviä.

Odotamme soveltuvia korkeakouluopintoja esimerkiksi humanistiselta tai yhteiskuntatieteelliseltä alalta, oma-aloitteisuutta, järjestelmällistä työotetta ja keskeisten toimisto-ohjelmien hallintaa. Työssä käytettäviä järjestelmiä ovat mm. SharePoint ja M-Files.

Luemme eduksi englannin kielen taidon, historia-alan tai informaatiotieteiden opinnot sekä asiakirjahallinnon ja arkistoinnin opinnot tai työkokemuksen. Työkokemus erityisesti tutkimus- ja potilasarkistoissa katsotaan eduksi tehtävän suorittamisessa.

Tarjoamme hauskan ja itsenäisen harjoittelupaikan osana yhteiskunnallisesti merkittäviä projekteja. Työmme tulokset hyödyttävät Suomea ja kaikkia. Mielenkiintoinen työ ja hyvä yhteishenki fiksussa asiantuntijayhteisössä ovat valttikorttejamme. Meillä on käytössä laajat liukumat, työterveyshuolto sekä lounasetu. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on määräaikainen 31.8.2020 asti. Työ on aluksi kevään osa-aikainen ja sopii opiskelujen oheen tehtäväksi. Ajalla 1.6.2020-31.8.2020 työ on täysiaikainen. 

Kiinnostuitko?  Lue lisää ja täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloineen viimeistään 8.3.2020 mennessä osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja aloitamme haastattelut tehtävään sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa asiantuntija Tuomas Pöysälä: tuomas.poysala@ttl.fi.