Arkisiivooja Raisioon
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2021

Oletko hymyilevä ja asiakaspalvelualtis, työtä pelkäämätön tyyppi? Kiinnostaako siivoustyö? Jos nyökyttelit päätäsi, meillä voisi olla juuri Sinulle sopiva duuni!  Hyppää mukaan kiertotalouden käytännön tekijäksi, etsimme nimittäin

 

SIIVOOJAA RAISIOON

 

Tehtäviisi sisältyy kolmen kohteen myymälä- ja henkilökuntatilojen siivousta sekä yleisestä viihtyvyydestä huolehtimista. Arvosi asiakastyytyväisyyden luomisessa on aivan ensiluokkaisen tärkeä!  Kaikki kolme myymälää sijaitsevat samassa kauppakeskuksessa. Työpäivät ovat maanantai, keskiviikko, torstai ja perjantai, jolloin työpäivä starttaa aamulla noin kello 6:00 – 7:00. Pesti on määräaikainen 15.10.2021 saakka ja töitä kertyy viikossa yhteensä 12h 15min, tässä siis erinomainen mahdollisuus esimerkiksi opiskelijalle tai muuten lisätyötä etsivälle!

 

Miten loistaa tehtävässä? Olet reipas ja iloinen asiakaspalvelija, jolta ei intoa ja motivaatiota puutu!  Olet myös sitoutunut korkeaan laatuun ja ymmärrät, että laadukas lopputulos on meidän prioriteetti yksi. Jos sinulta löytyy siivoustyökokemusta, niin aivan mahtavaa – emme kuitenkaan edellytä sitä, sillä opetamme kaiken muun paitsi timanttisen asenteen!

 

Miksi liittyä porukkaamme? L&T:llä pääset tekemään kiertotaloutta käytännössä, jonka lisäksi ilahdutat työlläsi tilojen käyttäjiä päivittäin. Perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi sekä tarjoamme mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi. Muistathan myös, että hyvin hoidettu työ voi poikia työpaikan L&T:llä myös jatkossa! 

 

Hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä, me odotamme hakemustasi innolla! Täytämme paikan heti sopivan henkilön osuessa kohdalle. Lisätietoja työpaikasta ja rekrytoinnista voit kysyä rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muistathan lisätä viestiisi työpaikan viisinumeroisen ID-tunnuksen. Huomaathan, ettemme kuitenkaan ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1479026
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 5.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lassila & Tikanoja Lassila & Tikanoja
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Raisio