Arkisiivooja Itäharjuun, Turkuun
Lassila & Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2021

Oletko hymyilevä ja asiakaspalvelualtis, työtä pelkäämätön tyyppi? Kiinnostaako siivoustyö? Jos nyökyttelit päätäsi, meillä voisi olla juuri Sinulle sopiva duuni!  Hyppää mukaan kiertotalouden käytännön tekijäksi, etsimme nimittäin

 

SIIVOOJAA TURKUUN, ITÄHARJUUN

 

Pääset huolehtimaan asiakkaamme myymälä- sekä varastotilojen kokonaisvaltaisesta puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Tämän lisäksi arvosi asiakastyytyväisyyden luomisessa on aivan ensiluokkaisen tärkeä! Työpäivät sijoittuvat arkipäiville ja työajat ovat aamupainotteisia:  klo 6:00 – 11:30. Etsimme siis joukkoomme aamuvirkkua siivoojaa ja mikä parasta, viikonloput jäävät vapaiksi! Pesti on osa-aikainen ja tunteja kertyy 27,5h/vko.

 

Miten loistaa tehtävässä? Olet reipas ja iloinen asiakaspalvelija, jolta ei intoa ja motivaatiota puutu!  Olet myös sitoutunut korkeaan laatuun ja ymmärrät, että laadukas lopputulos on meidän prioriteetti yksi. Jos sinulta löytyy siivoustyökokemusta, niin aivan mahtavaa – työssä käytetään siivouskoneita, joten varsinkin aiempi kokemus niistä katsotaan eduksi. Emme kuitenkaan edellytä sitä, sillä opetamme kaiken muun paitsi timanttisen asenteen!

 

Me haluamme pitää työntekijöistämme huolta ja tarjoamme sinulle:

-Työhösi hyvän perehdytyksen ja halutessasi tuemme sinun oman koulutus- ja urapolkusi rakentamista talon sisällä

-Esimiehesi täyden tuen päivittäisessä tekemisessä

-Hyvät ja asianmukaiset työvälineet

-Muut ison talon henkilöstöetuudet, kuten esimerkiksi laaja työterveyshuolto, mahdollisuus liittyä sairauskassaan sekä henkilökuntakerhoihin ja saada erilaisia kulttuuri- ja liikuntaetuja.

 

Hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä, me odotamme hakemustasi innolla! Täytämme paikan heti sopivan henkilön osuessa kohdalle. Lisätietoja työpaikasta ja rekrytoinnista voit kysyä rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Muistathan lisätä viestiisi työpaikan viisinumeroisen ID-tunnuksen. Huomaathan, ettemme kuitenkaan ota hakemuksia vastaan sähköpostitse.

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisesta linkistä:

https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat/lt-tyonantajana/siivoustyo

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot