(Poistunut julkaisusta)

Arjen sankari siivoukseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Oletko vailla osa-aikaista työtä? Hienoa, sillä me haemme tiimiimme reipasta ja ahkeraa

 

SIIVOOJAA

 

osa-aikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen. Kohde on terveys-hoivakohde, joka sijaitsee Järvenpäässä. Työajat sijoittuvat maanantaihin, keskiviikkoon ja perjantaihin kello 9-14.00 välille. Viikossa tunteja kertyy 15h/vko. Työtehtäviisi kuuluu huolehtia asiakkaamme taukotilojen, asiakastilojen, varastojen ja hygieniatilojen siisteydestä reippaalla asiakaspalveluasenteella.


Mitä etsimme? Tämän päivän siivooja on palvelualan moniosaaja, jonka näpeissä pysyy niin lattiankuivain kuin älypuhelinkin. Toivomme sinulta aikaisempaa siivouskokemusta, mutta halu oppia ja mainio työasenne on se, mitä arvostamme eniten. Lisäksi edellytämme joustavuutta muuttuvien tilanteiden ja työaikojen varalle. Tehtävässä kohtaat vaihtelevia asiakaspalvelutilanteita, joten odotamme sinulta riittävää suomen kielen taitoa.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle itsenäisen, vaihtelevan ja vakituisen työn! Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Tässä työssä pääset harjaantumaan asiakaskohtaamisten mestariksi ja kierrätyslähettilääksi. Työkavereinasi ovat osaavat kollegat ja älypuhelin. 

 

Käytössäsi ovat myös kaikki ison talon henkilöstöedut tavallista kattavammasta työterveyshuollosta aina henkilökuntakerhoihin, leffalippuihin ja kulttuuri- ja liikuntaseteleihin saakka.

 

Hae n-y-t tehtävään oheisen linkin kautta! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja odotamme malttamattomina hakemustasi.

 

Vai jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat tai lähettää kysymyksesi osoitteeseen rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.