(Poistunut julkaisusta)

Area Sales Manager
DB Schenker Suomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Haemme motivoitunutta, määrätietoista ja innostavaa Area Sales Manageria vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan Länsi-Suomen myynnistä ja sen kehittämisestä. Asemapaikkasi voi olla esimerkiksi Tampere, Turku tai Seinäjoki.

Myyntijohtajan tehtävässä vastaat tulevaisuuden myyntitavoitteiden toteutumisesta, sekä myyjien ammattitaidon ja myyntialueen positiivisesta kehittymisestä, yhdessä paikallisten alueiden vetäjien kanssa. Myyntiyksikkö koostuu kolmesta eri tiimistä minkä lisäksi teet tiivistä yhteistyötä ammattitaitoisten sidosryhmiemme kanssa.

Henkilönä olet tuloshakuinen, päämäärätietoinen ja johdat itseäsi ja tiimiäsi perustuen eri myynnillisillä mittareilla. Tehtävässä katsotaan eduksi aikaisempi kokemus myynnin johtamisesta, esimiehenä työskentelemisestä ja kokemusta kuljetus- ja logistiikkapalveluiden myynnistä tai logistiikan hankintatoimesta. Olet luonteeltasi reilu ja jämäkkä esimies, joka kannustaa ja tukee yksikköään tavoitteiden saavuttamisessa. Itseluottamus, pitkäjänteisyys ja tavoitteellisuus ovat niin ikään tehtävässä onnistumisen edellytyksiä. Tehtävä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittyä kansainvälisen logistiikkakonsernin palveluksessa. DB Schenkerin palveluvalikoimaan kuuluvat koti- ja ulkomaan maakuljetukset, pakettikuljetukset, lento- ja merikuljetukset sekä varastointi ja sen lisäarvopalvelut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Matikka, Head of Field Sales, Cluster Finland puh. 050 3636 156 toimistoaikoina. Hae tehtävää mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 25.2.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn ennen hakuajan päättymistä ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Total Rewards Package, Work-life Balance, Working Internationally, Working Together

Aloittavalta henkilöltä vaaditaan työterveyshuoltomme suorittama työhöntulotarkastus sekä päihdeohjelmamme mukainen huumausainetestaus. Tiettyihin tehtäviin liittyen toteutamme soveltuvuusarvioinnin.