(Poistunut julkaisusta)

AREA SALES MANAGER
EPLAN

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Etsimme AREA SALES MANAGERIA ratkaisumyyntiin. EPLAN Area Sales Manager vastaa aktiivisesta yhteydenpidosta alueensa asiakkaisiin, suunnitteluratkaisujen myynnistä nykyisille asiakkaille ja uusasiakashankinnasta. Ideaali sijainti työpisteelle voi olla esimerkiksi Keski-Suomessa, Päijät-Hämeessä tai Uudellamaalla.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on:

  • Soveltuva koulutus, automaatio- / sähköinsinööri tai vastaava, sekä perusymmärrys sähkösuunnittelusta
  • Työn kautta tullutta asiakaskunnan tuntemusta (laite- ja konevalmistajat, sähkökeskusvalmistajat, suunnittelutoimistot)
  • Vankka kokemus ratkaisumyynnistä, uusasiakashankinnasta ja asiakkuuksien menestyksellisestä hoidosta
  • Tulosorientoitunut, oma-aloitteinen sekä itseohjautuva ja joustava työskentelytapa 
  • Sujuva englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito
  • Matkustusvalmius ja mahdollisuus työskennellä kotitoimistolta käsin

Tarjoamme sinulle vakituisen työn kasvavassa kansainvälisessä perheomisteisessa yrityksessä, itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden ja kilpailukykyisen palkkauksen. Ohjelmistoalan tuntemus ei ole välttämätön - saat täyden perehdytyksen EPLAN ratkaisuihin ja palveluihin. EPLAN on perustettu vuonna 1984 ja on osa Friedhelm Loh Groupia, joka toimii kansainvälisesti 12 tuotantolaitoksen ja 96 kansainvälisen tytäryrityksen voimin. Konserni työllistää yli 12.100 henkilöä ja sen liikevaihto oli vuonna 2019 noin 2,6 miljardia euroa. Katso lisää www.eplan.fi

Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Target Headhunting Oy:ssä Ripa Pasanen p. 045 695 2495, ripa.pasanen@targetheadhunting.fi  Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera 13.11.2020 mennessä täyttämällä sähköinen lomake Target Headhunting Oy:n nettisivuilla www.targetheadhunting.fi Olethan pikaisesti yhteydessä, teemme haastatteluja jo hakuaikana.