(Poistunut julkaisusta)

AREA SALES MANAGER
Scanoffice Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Toimintamme on vahvassa kasvussa ja etsimme nyt joukkoomme

AREA SALES MANAGERIA

pientalojen lämmitysjärjestelmien myyntiin Etelä-Suomen alueella.

Tehtävänäsi on myydä oman alueesi asiakkaille Scanoffice Groupin pientalolämmitysjärjestelmät-tuotteita. Myytävä tuotepaletti koostuu Ilmalämpöpumpuista, Ilma-vesilämpöpumpuista, maalämpöpumpuista, aurinkosähköjärjestelmistä sekä asennustarvikkeista. Asiakaskuntasi koostuu suurelta osin olemassa olevasta jälleenmyyjäverkostostamme (lämpöpumppualan yritykset, kylmäalan liikkeet, LVI-liikkeet, sähköliikkeet sekä muut alan jälleenmyyjät), joiden myyntiä ja markkinointia tuet aktiivisesti. Uusasiakashankinta kuuluu myös olennaisena osana työtehtäviisi.

Olet kiinnostunut tuotteiden teknisistä yksityiskohdista ja osaat perustella ja argumentoida niiden merkityksen asiakkaalle. Koulutat ja kehität jälleenmyyjiemme ammattitaitoa heille uusissakin tuoteryhmissä. Työ edellyttää aktiivista liikkumista asiakkaiden luona, mutta yöpymisiä kertyy melko vähän, johtuen myyntipiirin suhteellisen pienestä koosta. Myyntipiirisi sijaitsee Etelä-Suomen itäosassa, joten asemapaikkasi voi olla Uusimaa-Helsinki akselilla. Työpiste sinulla on luonnollisesti myös Espoon Juvanmalmilla sijaitsevassa toimitalossamme.

Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus itsenäisestä kenttämyyntityöstä. Eduksi katsomme kokemuksen LVI-järjestelmistä tai kylmäalalta sekä tehtävään soveltuvan koulutustaustan. Olet järjestelmällinen ja luottamuksen ansaitseva yhteistyökumppani sekä vahva tiimipelaaja, joka verkottuu helposti. Toimiasi kuvaavat aktiivisuus, energisyys ja olet mukaansa tempaava persoona, jolla on pelisilmää.

Tarjoamme sinulle erittäin mielenkiintoisen tehtävän lämpöpumppualan johtavassa, vakavaraisessa yrityksessä. Tueksesi saat arvostetun yrityksen vahvat resurssit ja perusteellisen koulutuksen tuotteisiin ja tehtävään. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja muut edut, tarvitsemasi työvälineet sekä kannustavan työyhteisön tuen.

Tutustu yhtiöömme ja tuotteisiimme osoitteessa www.scanoffice.fi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnista vastaava Simo Österman / Target Headhunting Oy, puh. 044 3434417, sähköposti simo.osterman@targetheadhunting.fi.

Hakuaika tehtävään päättyy 27.10.2019. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, hae siis pian! Pääset täyttämään sähköisen hakemuksen klikkaamalla alla olevaa "Hae työpaikkaa" -painiketta.