(Poistunut julkaisusta)

AREA SALES MANAGER
Tranter International AB

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Etsimme sinua, jota houkuttelee mahdollisuus olla mukana kehittämässä Tranter Internationalin liiketoimintaa Suomessa ja Baltiassa. Oma-aloitteisella myyntityölläsi nostat markkinoiden kiinnostusta yhtiön tuotteita ja palveluja kohtaan.

Aluemyyntipäällikkönä vastuullasi on vahvalla osaamisellasi ja asikkaidesi haasteita ymmärtävällä otteella varmistaa markkina-asema ja kasvattaa Tranter Internationalin markkinaosuutta. Tehtävä tarkoittaa vastuuta koko Suomen markkinoista sekä kanavakumppaneiden tuesta Baltian maissa. Olet sitoutunut päivittäiseen myyntityöhön, johon kuuluu esimerkiksi:

 

 • Alueesi strategisen myyntisuunnitelman ja budjetin tuottaminen

 • Asiakaskohtaisten lämmönvaihtimien mitoitus

 • Tarjoukset ja hinnoittelu

 • Sopimusehtojen tarkastaminen, tarjousten seuraaminen ja kauppojen tekeminen

 • CRM-järjestelmän aktiivinen käyttö

 • Kanavakummpaneiden tuki ja valmennus, jotta he saavuttavat tavoitteensa. Tehtävään ei kuitenkaan sisälly esimiesvastuuta

   

  Aluemyyntipäällikkönä tapaat asiakkaitasi projektien ja tarjousten seurannassa sekä yhtiötä esitellessäsi. Tehtäviin kuuluu myös aplikaatiokehitys, myyntikanavan laajentaminen, prospektointi, markkinointimateriaalin tuottaminen ja yrityksen edustaminen messuilla. Konsernikieli on englanti. Työhön kuuluu matkapäivät Suomessa ja Baltiassa.

   

Henkilönä olet aloitteellinen työssäsi ja edistät sitoutuneesti myyntiprojektejasi suurella kiinnostuksella asikkaidesi arkea kohtaan. Sinulla on teknisiä ratkaisuja kohtaan aito mielenkiinto sekä niihin tarvittava erinomainen ymmärrys.

Taustaasi kuuluu 5 – 10 vuotta teknisessä myynnissä ja menestyksekkäässä uusasiakashankinnassa. Sinulla on akateeminen tutkinto tai vastaava tekninen koulutus. Englannin kielen suullinen ja kirjallinen taitosi on sujuva. Ruotsin kielitaito on tehtävässä suuri etu. Raportoit tehtävässäsi Pohjoismaiden ja Baltian myyntipäällikölle Tukholmaan.

 

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.com viitteellä FI-13775 viimeistään 3.3.2019 Kysymyksiisi vastaa Mercuri Urvalin konsultti Kari Hausen, puh. 050-374 3504 tai kari.hausen@mercuriurval.com